Inici

‘Art Major’. Exposició fotogràfica de l’AFTDAO: ‘Un cor ple d'estrelles’

Cartell Art Major AFTDAO Maig 2017
Ampliar en una finestra emergent
El projecte ‘Art Major’ renova l’oferta expositiva del mes de maig amb una nova proposta de fotografia col·lectiva, a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis. La mostra inclou onze instantànies d’alguns dels fotògrafs de l’entitat que es podran veure als aparadors buits del carrer Major, del 17 de maig al 13 de juny.

L’exposició s’anomena ‘Un cor ple d'estrelles’ i està basada en l’obra literària homònima d’Àlex Rovira i Francesc Miralles. El llibre s’emmarca en la cruesa d’un hivern llarg i fred que es resisteix a abandonar la ciutat de Selonsville situada als Andes, mentre es recupera de les ferides de la guerra. L’obra explica la història del Michael i l’Eri, dos amics inseparables que contemplen el cel de nit des de la teulada de l’orfenat en el que es troben. L’endemà, l’Eri no es despertarà ja que entrarà en un coma profund i els metges seran incapaços de trobar una solució que li retorni la vida. Només el Michael podrà canviar el destí de la seva amiga a través dels consells i la saviesa d’una àvia. Per aconseguir-ho, el petit Michael haurà de localitzar nou persones i confeccionar un cor amb els retalls de la seva roba. Per a què el cor funcioni, el protagonista haurà de trobar el secret de l’amor il·limitat que s’amaga en el lloc més profund de la seva ànima.

Les fotografies de l’exposició tenen un format de 40x50cm i han estat realitzades pels següents alumnes de Book i Projecte de l’AFTDAO: Conxita Guitart, Daniel Igea, Fani Vilalta, Jaume Cortina, Josep Xoy, Màrius Ferrer, Marta Pont, Miquel Altarriba, Oriol Galera, Raül Font i Rogeli Guitart.

Els locals on es podran contemplar les fotografies se situen al carrer dels Àngels, 5 i 11; a la placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i al carrer de la Ciutat, 28.

Per a més informació sobre l’exposició fotogràfica de l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis, podeu consultar el lloc web del projecte en aquest enllaç.


Data:
Lloc:
carrer dels Àngels, 5 i 11; placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i carrer de la Ciutat, 28

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga