Inici

Formació: 'Dispensació responsable i violències de gènere en espais d'oci nocturn'

Formació: 'Dispensació responsable i violències de gènere en espais d'oci nocturn'
Ampliar en una finestra emergent Formació: 'Dispensació responsable i violències de gènere en espais d'oci nocturn'
La campanya 'Vull la nit!' ofereix una nova formació adreçada a entitats i locals d'oci nocturn per fomentar la dispensació responsable de begudes alcohòliques i el consum menys abusiu, tenint en compte la incidència que poden tenir l'alcohol i altres substàncies davant de situacions de violència sexista en espais d'oci nocturn. La formació també vol incidir en la identificació i la capacitat de reacció davant d'aquestes situacions. La sessió tindrà una durada de 4 hores i es dividirà en dues parts. D'una banda, es realitzarà un mòdul de dues hores sobre 'Dispensació responsable d'alcohol i reducció de riscos', mentre que en la segona part de la formació es tractarà la prevenció de les violències sexuals, a través d'un mòdul titulat 'Quan el sexisme surt de festa'. La sessió estarà dirigida per professionals de les entitats Mediare i Noctámbul@s i s'emmarca en la campanya 'Nits de Qualitat' promoguda per l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

L'activitat és gratuïta i en finalitzar, els participants rebran un certificat d'aprofitament de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Per participar-hi, caldrà confirmar l'assistència a través de l'adreça de correu electrònic: vilanaaj@ajberga.cat, o a través del telèfon: 93 595 03 28.

Data: divendres, 15 de febrer del 2019.
Lloc: Oficina Jove del Berguedà (C/ Pere III, 5 Baixos, Berga).
Hora: 17:00h.

La iniciativa ‘Vull la nit!’ la impulsen les àrees de Joventut i Drets Socials de l'Ajuntament de Berga en col·laboració amb entitats juvenils i locals d'oci nocturn de la ciutat. El projecte també compta amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Organitza: Ajuntament de Berga
Col·labora: Oficina Jove del Berguedà, Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, i Diputació de Barcelona.
Data:
Lloc:
Oficina Jove del Berguedà

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga