Inici

Teatre: 'Rebota, rebota y en tu cara explota'

Rebota, rebota y en tu cara explota
Ampliar en una finestra emergent Rebota, rebota y en tu cara explota
Agnès Mateus, performer entrenada en la singularitat teatral de Roger Bernat, Juan Navarro, Rodrigo García i Simona Levi, i Quim Tarrida, artista multidisciplinari vinculat al còmic, l’art conceptual i la música, presenten una reflexió descarnada sobre la violència de gènere i la passivitat social. ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’ és un espectacle de denúncia per començar a dir les coses pel seu nom, per vèncer la por. Es tracta d’un manifest escènic rotund, que utilitza la poesia, la ironia i la denúncia directa per enfrontar el públic amb realitats incòmodes, algunes dolorosament evidents i altres vergonyosament integrades a la normalitat. L’espectacle teatral, guanyador del Premi de la Crítica 2017 a Noves Tendències, i del Premi Butaca 2018 a Noves aportacions escèniques, va en contra dels tabús contemporanis i la hipocresia social.

Dia: dissabte, 16 de març del 2019
Hora: 21:30h
Lloc: Teatre Municipal de Berga
Fitxa artística:

Interpretació: Agnès Mateus, Pablo Domichovsky, Ismael Mengual i Martí Soler Gimbernat
Il·luminació: Carles Borràs
So i vídeo: Quim Tarrida
Cooproducció: Festival TNT – Terrassa Noves Tendències 2017, Antic Teatre i El Konvent punt zero (Berga)
Amb el suport de: La Poderosa, la Nau Ivanow i el Teatre La Massa

Durada: 1h
Agraïments: Gabriela Oyarzabal, Semolinika Tomic, Bcn Props, Feminicidio.net, CUBE, Conrado i Martí Soler, familia Konvent, Maria Mateus, Carles Fígols, La Caldera i Kilian Atoche.

Entrades:

Les entrades per a tots els espectacles es podran adquirir una hora abans de l’inici de les funcions a la taquilla del Teatre Municipal. A més, també es posarà a disposició del públic la venda online dels tiquets per a la majoria dels muntatges a través del portal web www.tincticket.com. El preu de les entrades serà de 15€, a excepció dels espectacles de Tràfec Teatre i La Farsa que costaran 10€. La reserva d’entrades es podrà fer a l’Oficina de Turisme de Berga, tot i que en quedaran exclosos els espectacles de petit format, ‘Rastres_Argelers’ i ‘A.K.A’.

D’altra banda, també s’oferirà la possibilitat d’adquirir tres tipus abonaments. Per exemple, l’abonament general costarà 75€ i inclou els 6 espectacles següents: ‘Rastres_Argelers’, ‘Memòria de les oblidades’, ‘The Sey Sisters’, ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’, ‘Una Ilíada’ i ‘A.K.A’.

La segona opció consisteix en un paquet de 3 funcions corresponents al cicle dedicat a la memòria històrica per veure ‘Rastres_Argelers’, ‘Memòria de les oblidades’ i una tercera obra a escollir entre ‘Una Ilíada’ i ‘A.K.A’.

El tercer pack dedicat a la temàtica relacionada amb el Dia de les Dones inclou les propostes de ‘The Sey Sisters’, ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’ i una tercera obra a escollir entre ‘Una Ilíada’ i ‘A.K.A’. El preu dels abonaments de tres muntatges tindran un preu de 40€.

Els abonaments es podran adquirir a la taquilla del teatre abans de les representacions i caldrà indicar les dades de contacte de l’abonat o abonada per concretar la reserva de seients de les obres de platea i l’accés preferent a les obres de petit format. En cas d’haver comprat anticipadament alguna de les entrades que formen part dels paquets, també es podrà adquirir un abonament posteriorment i efectuar el pagament de l’import restant en el moment de recollir l’abonament a la taquilla.

Per a més informació, podeu contactar amb l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga a través del telèfon 93 821 43 33 o mitjançant l’adreça de correu electrònic cultura@ajberga.cat.

La programació teatral ‘Per llogar-hi butaques’ està impulsada per l’Ajuntament de Berga en col·laboració amb Tràfec Teatre i l’Agrupació Teatral La Farsa i compta amb el suport del Departament del Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.
Data:
Lloc:
Teatre Municipal de Berga

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga