Inici

Teatre: 'A.K.A.'

A.K.A
Ampliar en una finestra emergent A.K.A
A.K.A. és una comèdia sobre la identitat individual i social, i les seves fronteres líquides. L’autor de l’obra és Daniel J. Meyer, i la directora és Montse Rodríguez Clusella. El 2018, l’obra va guanyar els Premis Butaca a l’Espectacle de petit format, al Text per Daniel J. Meyer, a l’Actor per a Albert Salazar, i a la Direcció per a Montse Rodríguez.

Sinopsi: El Carles és un noi ‘normal’ de 15 anys. Fent servir el Tinder, va conèixer la Clàudia i se’n va enamorar. A partir de llavors, tot van ser problemes. L’obra tracta de l’amor, de qui és, de la seva identitat i de la seva historia. El públic, en representació de la societat, serà l’audiència, els còmplices i els jutges del Carles, i determinarà qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva historia.

Dia: diumenge, 7 d’abril del 2019
Hora: 18:00h
Lloc: Teatre Municipal de Berga
Fitxa artística:

Intèrpret: Albert Salazar
Escenografia: Anna Tantull
Vestuari: Equip A.K.A
Il·luminació: Xavi Gardés
So: Xavi Gardés i equip A.K.A
Coreografia: Guille Vidal-Ribas
Ajudant de direcció: Daniel J. Meyer
Tècnic: Fernando Portillo
Producció executiva: Roser Blanch, Sergio Matamala i Clara Cols
Cartell: Quim Àvila i Roser Blanch
Distribució: Eli Riera
Construcció d’escenografia: Anna Tantull
Producció: Sala Flyhard – Flyhard Produccions SL
amb el suport de l'ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals, l'ICUB - Institut de Cultura de Barcelona i de l'INAEM - Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Agraïments: Quim Àvila, Àgata Casanovas, David Solans, Ivette Torrent, ESART, EMAV, Ana Peña, Col·legi Sant Marc de Sarrià i Jordi Bas

Entrades:

Les entrades per a tots els espectacles es podran adquirir una hora abans de l’inici de les funcions a la taquilla del Teatre Municipal. A més, també es posarà a disposició del públic la venda online dels tiquets per a la majoria dels muntatges a través del portal web www.tincticket.com. El preu de les entrades serà de 15€, a excepció dels espectacles de Tràfec Teatre i La Farsa que costaran 10€. La reserva d’entrades es podrà fer a l’Oficina de Turisme de Berga, tot i que en quedaran exclosos els espectacles de petit format, ‘Rastres_Argelers’ i ‘A.K.A’.

D’altra banda, també s’oferirà la possibilitat d’adquirir tres tipus abonaments. Per exemple, l’abonament general costarà 75€ i inclou els 6 espectacles següents: ‘Rastres_Argelers’, ‘Memòria de les oblidades’, ‘The Sey Sisters’, ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’, ‘Una Ilíada’ i ‘A.K.A’.

La segona opció consisteix en un paquet de 3 funcions corresponents al cicle dedicat a la memòria històrica per veure ‘Rastres_Argelers’, ‘Memòria de les oblidades’ i una tercera obra a escollir entre ‘Una Ilíada’ i ‘A.K.A’.

El tercer pack dedicat a la temàtica relacionada amb el Dia de les Dones inclou les propostes de ‘The Sey Sisters’, ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’ i una tercera obra a escollir entre ‘Una Ilíada’ i ‘A.K.A’. El preu dels abonaments de tres muntatges tindran un preu de 40€.

Els abonaments es podran adquirir a la taquilla del teatre abans de les representacions i caldrà indicar les dades de contacte de l’abonat o abonada per concretar la reserva de seients de les obres de platea i l’accés preferent a les obres de petit format. En cas d’haver comprat anticipadament alguna de les entrades que formen part dels paquets, també es podrà adquirir un abonament posteriorment i efectuar el pagament de l’import restant en el moment de recollir l’abonament a la taquilla.

Per a més informació, podeu contactar amb l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga a través del telèfon 93 821 43 33 o mitjançant l’adreça de correu electrònic cultura@ajberga.cat.

La programació teatral ‘Per llogar-hi butaques’ està impulsada per l’Ajuntament de Berga en col·laboració amb Tràfec Teatre i l’Agrupació Teatral La Farsa i compta amb el suport del Departament del Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.
Data:

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga