Inici

Carnaval Animal

Cartell 'Carnaval Animal' 2019
Ampliar en una finestra emergent Cartell 'Carnaval Animal' 2019
‘Carnaval Animal’ és el lema escollit pel Carnaval de Berga d’aquest any 2019. Els actes es duran a terme des del dijous, 28 de febrer, fins el dimecres, 6 de març:

Dijous, 28 de febrer:

20:00h
BOTIFARRADA popular a càrrec de l'associació de veïns de La Pietat, a la plaça del Forn. Amenitzarà la vetllada el grup musical Format 3.
L'esdeveniment té les places limitades.
Preu: 3€

Divendres, 1 de març:

16:30h GRAN BALL DE CARNAVAL amb Dolfi, al Casal Cívic (antic Casal de la Gent Gran). Hi haurà premis per a les millors disfresses.

19:30hMASTER CLASS DE ZUMBA, a càrrec d'El Tossalet, al Pavelló Vell.

Dissabte, 2 de març:

11:00h ACTIVITATS I GIMCANA ANIMAL, a la plaça de Sant Pere i el Barri Vell, amb la col·laboració de diverses entitats. Els nens i nenes que hi participin rebran un petit obsequi. Us animem a venir-hi disfressats i disfressades d'animals!

12:00h ARRIBADA I CERCAVILA DE LA FAMÍLIA REIAL ANIMAL, des de la plaça de Sant Pere a la plaça de Sant Joan, amb ZeBRASS Marching Band.

13:00h LECTURA DEL PREGÓ i animació amb ZeBRASS Marching Band, a la plaça de Sant Joan.

16:00h CONCENTRACIÓ DE LA RUA de Carnaval davant de 'Cal Tonillo', situat a la cruïlla entre la carretera de Sant Fruitós i el carrer del Roser. Els primers llocs de la rua estaran reservats per les comparses infantils.
INSCRIPCIÓ al concurs de la rua EXCLUSIVAMENT a través d'Internet (www.ajberga.cat) fins al divendres 1 de març a les 15h. Les comparses i les carrosses inscrites hauran de recollir els números d'inscripció el divendres 1 de març a les 20h a l'Ajuntament de Berga.
Consulteu a part les bases i la convocatòria per a la participació en el concurs de la rua i del ball de disfresses.

17:00h INICI DE LA RUA des de 'Cal Tonillo'. Seguirà pel carrer del Roser, la Plaça de la Creu, la Ronda Moreta, i acabarà a la plaça de Viladomat, on Pep Graus rebrà als i les participants. Durant la rua hi haurà dos jurats: un d'incògnit itinerant, i un d'estàtic situat a Cal Calderer (davant del Mercat Municipal). També hi haurà un Punt Lila itinerant. Es dispensarà de manera gratuïta aigua i fruita a les comparses.

19:30h FESTA DEL CONFETI amb Dani Magyk, a la carpa del Vall.

20:00h-22:30h 'LA MACARRONADA'. Sopar popular a càrrec de La Carmanyola, a la carpa del Vall.
Menú: macarrons a la bolonyesa, rodó de pollastre farcit amb pernil dolç i formatge, iogurt natural (Delícies del Berguedà), pa, aigua, refresc o cervesa (la beguda es dispensarà en gots de plàstic reutilitzables, que caldrà adquirir a la barra el mateix dia del sopar -preu 1€- amb la possibilitat de retornar-lo i recuperar l'import).
*Hi haurà un menú apte per celíacs
L'esdeveniment té les places limitades.
Preu: 12€

22:30h INSCRIPCIÓ al concurs del ball de disfresses fins a les 23:30h a la carpa del Vall. Consulteu les bases i la convocatòria per a la participació al concurs de la ruda i del ball de disfresses a part.

00:00hVEREDICTE DELS PREMIS del concurs de la rua i del ball de disfresses a la carpa del Vall.
Després del sopar i fins a les 03:30h, BALL DELS CORNUTS, gresca i xerinola amb T&T i Nanfu&Salas Xic, a càrrec de La Bauma dels Encants.
S'instal·larà un Punt Lila fins a les 04h, i hi haurà un Punt Lila itinerant fins a les 06h. També hi haurà la barra de còctels sense alcohol 'Zona Zo0'.

Diumenge, 3 de març:

11:30hESMORZAR de la Guerra de la Farina
Bàndol Carlí al bar La Lluna
Bàndol Liberal al bar Cal Negre

13:00h GUERRA DE LA FARINA, a la plaça de Sant Pere. Es comptarà amb les dotacions d'emergències de la Creu Verda, a més dels serveis de pediatria i funerària.
En acabar, VERMUT a la plaça de Sant Joan. Organitza La Bauma dels Encantats.

17:30h BALL DE CARNAVAL INFANTIL amb l'espectacle 'Ballant damunt la lluna. Reggae per xics' de The Penguins, al Pavelló Vell. A la mitja part, BERENAR per a tothom.

Dimecres, 6 de març:

10:30hESMORZAR de les escoles de Berga amb l'espectacle 'Sarau de primavera' de Rah-mon Roma a la plaça de Sant Pere. S'oferirà coca i xocolata.

18:00hVETLLADA DE LA SARDINA a l'Ajuntament de Berga. A continuació, ENTERRAMENT DE LA FAMÍLIA REIAL ANIMAL. Es demana la participació de molts ploraners i ploraneres.

19:00hPROCESSÓ des de la plaça de Sant Pere fins a la plaça del Forn, amb els gegants de La Bauma dels Encantats i la participació de l'Escola Municipal de Música. Organitza: La Farsa.
En arribar, LECTURA DEL TESTAMENT a càrrec de la notaria de Madrona (una institució que acollona), i ENTREGA DE PREMIS del concurs de la rua i del ball de disfresses.
Per finalitzar, SARDINADA POPULAR a càrrec de la Penya Boletaire, a la plaça del Forn.

Organitza: Ajuntament de Berga, Vull la Nit!
Col·labora: Taller Coloma, AAVV de La Pietat, La Farsa, La Bauma dels Encantats, Penya Boletaire, EMMB, El Tossalet, Diputació de Barcelona
Data:
del 28 de febrer al 6 de març del 2019

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga