Inici

Escola de mares i pares 2018/2019

Cartell Escola de mares i pares 2018/2019
Ampliar en una finestra emergent Cartell Escola de mares i pares 2018/2019
L'escola de mares i pares és un projecte impulsat per l'Ārea d'Educaciķ de l'Ajuntament de Berga i les associacions de mares i pares dels centres educatius de Berga, que es porta a terme durant el curs lectiu en diversos espais de la ciutat. Els tallers i activitats sķn gratuits.

Programaciķ:

- Dimecres, 27 de febrer del 2019: 'Educar sense cridar', xerrada a cārrec d'Alba Castellví, sociōloga i educadora. Durant la sessiķ, es combinarā contingut teōric i contingut prāctic. Es faran exercicis per aprendre a posar en funcionament les estratčgies que es plantegin durant l'activitat. L'objectiu és donar pas a una reflexiķ i un debat a partir de l'experičncia en família.
Escola Vedruna, 18h

- Dijous, 7 de marį del 2019: 'Amenaces i riscos en l'ús d'Internet i les xarxes socials', xerrada a cārrec de Tomās Moré, responsable de conscienciaciķ del Programa Internet Segura, una pāgina web de la Comissiķ Europea adreįada a mares, pares, joves i educadors, que ofereix consells per un ús segur d'Internet.
Escola Xarxa, 19h

- Dijous, 28 de marį del 2019: 'La neuroeducaciķ, la cinquena revoluciķ? Neurocičncia i Educaciķ per al teu dia a dia', xerrada a cārrec de Josep Arregui, psicōleg. Es tracta d'una conversa entre el ponent i els assistents a partir de la qual es va donar resposta a un seguit de preguntes com per exemple: com influencia l'entorn en l'aprenentatge? O bé, com es poden crear ambients facilitadors? L'objectiu de la xerrada és compartir eines d'aplicaciķ prāctica amb els i les participants.
Escola Sant Joan, 19h

- Dissabte, 6 d'abril del 2019: 'Taller de ioga per a famílies', a cārrec de La Iogateca. Cal inscripciķ prčvia a educacio@ajberga.cat. L'objectiu de l'activitat és generar una experičncia divertida pels infants, que també ajudi els adults (famílies i educadors), ensenyant als nens i nenes a controlar la seva energia, a gestionar les seves emocions, a millorar l'atenciķ i la concentraciķ, entre d'altres coses.
Escola La Valldan, 11:30h

- Dissabte, 27 d'abril del 2019: 'Taller de zumba', a cārrec de Sandra Tristante. Es tracta d'una sessiķ de zumba familiar.
Escola Sant Joan, 12h

- Dissabte, 11 de maig del 2019: 'Tothom a la cuina! Taller de cuina saludable', a cārrec del Forn de pa artesā L'Espurna. L'objectiu de l'activitat és que els participants aprenguin a desenvolupar les seves habilitats a la cuina preparant diverses receptes elaborades a partir de productes naturals i saludables.
Escola Santa Eulālia, 11:30h

Per més informaciķ: educacio@ajberga.cat, o 938 214 333
Data:
Lloc:
Escola Vedruna, Escola Xarxa, Escola Sant Joan, Escola La Valldan, Escola Santa Eulālia

Documentaciķ


Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga