Inici

45è Concurs de cartells de La Patum

Concurs cartells Patum 2019
Ampliar en una finestra emergent
El 45è Concurs de cartells de La Patum, és un certamen artístic per escollir l'obra que anunciarà les festes de Corpus d'enguany mitjançant la selecció d'una sèrie de propostes finalistes escollides per un jurat qualificador que seran sotmeses a votació popular, en última instància, per triar-ne la guanyadora. El termini per a la presentació d'obres és obert i cada participant podrà presentar un màxim de dos treballls que hauran de ser originals, inèdits i anònims.

El format ha de ser vertical, de 38x60 centímetres, i les obres s'han de presentar sobre un suport de cartró ploma d'uns 5 mil·límetres de gruix. En totes les propostes caldrà incloure-hi obligatòriament la inscripció CIUTAT DE BERGA - LA PATUM - CORPUS DE 2019. Els treballs podran ser elaborats amb qualsevol tècnica artística, però la proposta presentada haurà de ser el resultat de l'obra prèviament digitalitzada per evitar les dificultats que poden comportar els dissenys realitzats amb tècniques de relleu o collage a l'hora de ser reproduïdes o impreses.

Els participants al concurs podran presentar les seves propostes fins el 5 d'abril de 2019, a les 14h. El lliurament de les obres es realitzarà a l'Oficina de Turisme de Berga, situada al carrer Mare de Déu dels Àngels, número 7.

Les bases del 45è Concurs de cartells de La Patum es poden consultar al web oficial de La Patum (www.lapatum.cat), al web municipal (www.ajberga.cat) i en aquest enllaç.
Data:

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga