Inici

Cicle Gaudí: ‘Les distàncies’ d’Elena Trapé

Cartell Les Distàncies
Ampliar en una finestra emergent Cartell Les Distàncies
El Cicle Gaudí finalitza el primer trimestre de projeccions cinematogràfiques amb una pel•lícula estrenada el passat mes de setembre a les sales d’arreu del país. Els espectadors i espectadores tindran l’oportunitat de veure ‘Les distàncies’, l’última pel•lícula de la cineasta Elena Trapé protagonitzada per un grup d’amics decebuts per la crisi i el pas del temps.

A Berga, les projeccions s’han fet el tercer dijous del mes al Teatre Patronat i han estat organitzades per l’Acadèmia del Cinema Català. Han comptat amb la col·laboració de l’entitat 9,5mm Grup Cinematogràfic Internacional i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga. Les sessions comencen a 2/4 de 9 del vespre i el preu de l’entrada és de 4,5€, tot i que hi ha descomptes pels titulars del Carnet Jove (3€), pels socis del Club Vanguardia (2x1) i pels socis de 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic.

Data: dijous, 20 de desembre

Hora: 20:30h

Lloc: Sala Casino

Títol: ‘Les distàncies’

Sinopsi:
L’Olivia , l’Eloi, el Guille i l’Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas que fa 35 anys. Aquest no els rep com ells esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l’amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot.


Fitxa tècnica i artística:
Direcció: Elena Trapé
Guió: Elena Trapé, Miguel Ibáñez Monroy i Josan Hatero
Repartiment: Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Isaak Férriz, Bruno Sevilla i María Ribera
Fotografia: Julián Elizalde
Estrena: Setembre de 2018
Durada: 99 min.
Gènere: Drama
Versió: Original en català

Tràiler
Data:
Lloc:
Teatre Patronat – Casal Parroquial de Berga

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga