Inici

Cicle de cinema de l'EOI del Berguedà: 'Aus dem Nichts'

'Aus dem nichts'
Ampliar en una finestra emergent 'Aus dem nichts'
Aquest és el tercer cicle de cinema que impulsa l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) del Berguedà. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fer foment dels idiomes i les cultures, a partir de la unió del cinema, la cultura i la llengua per tal de reforçar, recolzar i donar una visió més amplia de la cultura anglófona, francófona, i d’un país convidat que enguany és Alemanya. Les pel·lícules que es projectaran són de qualitat i han estat molt ben valorades pel públic i per la crítica. Totes elles són thrillers, i després de cada projecció, s’oferirà un pica-pica temàtic, en relació amb la gastronomia típica del país de la pel·lícula.

Les sessions són obertes a tothom. El preu de l’entrada és de 5€ (públic general) i 3€ (alumnes i antics alumnes de l’EOI). També es pot adquirir un abonament pels tres dies de 13€ (públic general) i 7€ (alumnes i antics alumnes de l’EOI). Les entrades es poden comprar anticipadament a la nostra escola o a la taquilla del Teatre Patronat el mateix dia de la sessió.

Sinopsis de ‘Aus dem Nichts’: La Katja viu amb el seu marit Nuri Sekerci i el seu fill de cinc anys. Un dia, decideix deixar el seu fill a la oficina del seu marit mentre ella s’ocupa de fer altres coses. Quan la Katja torna de nit, troba la carretera tallada i un policía la informa que un home i un nen han mort degut a un atac de bombes que s’ha produit a la ciutat. A partir de llavors, la Katja decideix que vol justicia i venjança.

Fitxa tècnica:

Direcció: Faith Akin
Guió: Faith Akin, Hark Bohm
Música: Josh Homme
Fotografia: Rainer Klausmann
Repartiment: Diane Kruger, Numan Acar, Ulrich Brandhoff, Hanna Hilsdorf, Ulrich Tukur,Johannes Krisch, Siir Eloglu, Rafael Santana, Denis Moschitto, Jessica McIntyre,Samia Muriel Chancrin
Productora: Coproducció Alemanya-França; Bombero International / Macassar Productions

Data: dimarts, 19 de febrer del 2019
Hora: 20:30h
Lloc: Teatre Patronat de Berga
Organitza: Escola Oficial d’Idiomes del Berguedà
Col·labora: 9.5mm Grup Internacional Cinematogràfic, Teatre Patronat de Berga
Data:
Lloc:
Teatre Patronat de Berga

Documentació

  • Butlletí de l'EOI al Berguedà (Butlletí de l'EOI al Berguedà)
    http://mailchi.mp/2c1d2b97f78d/2n-cicle-de-cinema-de-lescola-oficial-didiomes-del-bergued-1735953?e=4e3a2bbed3

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga