Inici

Art Major: 'Reproduccions del Romànic'

Art Major: 'Reproduccions del Romànic'
Ampliar en una finestra emergent Art Major: 'Reproduccions del Romànic'
L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i la Diputació de Barcelona impulsen el projecte ‘Art Major’, nascut amb la voluntat de revitalitzar el centre comercial del carrer Major, reconvertint els aparadors buits dels comerços en espais d’exposició d’obres de diverses disciplines artístiques.

L’última exposició, proposada pel col·lectiu Dones d’Art, està formada per reproduccions d’obres del romànic català com, per exemple: la visitació de Mosoll, el Pantocràtor de la Seu d’Urgell, l’Orant de Pedret, o l’Arcàngel de Santa Maria d’Esterri d’Àneu, tenint en compte el fons d’art romànic que té Catalunya, gràcies a que petites esglésies del Pirineu no van ser transformades al llarg dels segles a diferència de grans catedrals i esglésies, que van anar evolucionant segons les tendències artístiques i religioses.

Les obres que conformen la mostra han estat confeccionades per les següents artistes: Angelina Vilella, Ma Rosa Cassellas, Sandra del Canto, Ma Teresa Badia, Montse Riba, Dolors Santasusagna, Maria López, Teresa Colldeforns, Ma Teresa Corretja, Teresa Terricabres i Aurora Soler.

La iniciativa ‘Art Major’ és gratuïta i oberta a tothom. Per participar-hi, com a expositor o com a galerista, només cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga. Per més informació, podeu accedir a la pàgina web oficial de la mostra.

Data: des del dimarts, 15 de gener, fins el dimarts, 12 de febrer del 2019.
Lloc: Locals d’’Art Major’ (Carrer Mare de Déu dels Àngels, 3 i 5; Placeta Ciutat, 10; Carrer de la Ciutat, 28)
Data:
Lloc:
Locals d''Art Major'

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga