Inici

Torneig Casteller de Futbol

Cartell Torneig Casteller de Futbol
Ampliar en una finestra emergent Cartell Torneig Casteller de Futbol
Un total de 48 equips en representació de diverses colles castelleres es concentraran a Berga el cap de setmana del 23 i 24 de febrer per disputar la 18a edició del Torneig Casteller de Futbol. Es tracta d’un esdeveniment anual que organitza una colla castellera diferent cada any amb l’objectiu d’estrènyer vincles entre totes les colles d’arreu de Catalunya. Enguany, la cita esportiva està coorganitzada pels Castellers de Berga i l’Ajuntament de Berga amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà i aplegarà a unes 1.500 persones entre participants i aficionats.

A la competició hi participaran 48 equips mixtes dividits en 16 grups de 3 colles cadascun. Durant tot el cap de setmana es disputaran 160 partits de futbol sala d'entre 30 i 40 minuts. Els partits de futbol sala començaran a disputar-se el dissabte a les 10 del matí i la final es jugarà el diumenge, a 2/4 de 2 del migdia al Pavelló d'Esports. El torneig comptarà amb una aplicació mòbil de descàrrega gratuïta per tal de seguir en directe els resultats dels partits.

A més a més, el dissabte hi haurà un sopar i un concert a la carpa del Passeig de la Indústria. El sopar començarà a les 9 del vespre i s'adreça als inscrits en la competició, mentre que el concert protagonitzat pels grups Pascual i els Desnatats, Thug Life i Tres de Pego començarà a 2/4 d'11 de la nit i estarà obert al públic general. Els tiquets per accedir-hi es podran adquirir fins el divendres, 15 de febrer. El mateix dia del concert no es vendran entrades.

Per més informació, visiteu la pàgina web de l'esdeveniment.

Data: 23 i 24 de febrer del 2019
Lloc: Pavelló Municipal d’Esports (pavelló nou), barri de Santa Eulàlia, Institut Guillem de Berguedà i Escola Xarxa
Organitza: Castellers de Berga i Ajuntament de Berga
Col·labora: Consell Comarcal del Berguedà
Data:
Lloc:
Guillem de Berguedà, Escola Santa Eulàlia, Escola Xarxa, Pavelló Municipal

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga