Inici

Sessions formatives per a entitats locals

Sessions formatives per a entitats locals
Ampliar en una finestra emergent Sessions formatives per a entitats locals
L’àrea de Participació Popular de l’Ajuntament de Berga ha programat dues sessions formatives gratuïtes per fomentar el desenvolupament comunicatiu i administratiu de les entitats del municipi, a través de dues jornades participatives i dinàmiques de quatre hores de durada i que es portaran a terme el 9 de febrer i el 6 d’abril. La primera sessió estarà dedicada a la comunicació a través d’Internet i la gestió de les xarxes socials, i la dinamitzarà la Fundació Catalana de l'Esplai, Fundesplai. La segona formació consistirà en l’elaboració de projectes, i la dinamitzarà l'organització Avalon. L’objectiu de la iniciativa és dotar d’eines a les associacions locals per millorar les seves competències en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), així com per accedir als recursos que el consistori posa a la seva disposició.

Data:
'Comunicació 2.0' - dissabte, 9 de febrer del 2019
'Elaboració de projectes: disseny, contingut i redacció' - dissabte, 6 d'abril del 2019
Horari:
'Comunicació 2.0' - 10h-14h
'Elaboració de projectes: disseny, contingut i redacció' - 10h-14h
Lloc:
'Comunicació 2.0' - Aula de formació de l'antic Telecentre
Inscripció:
Per participar en aquestes jornades formatives serà necessari inscriure’s prèviament presentant una instància genèrica al registre general de l’Ajuntament de Berga, situat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Plaça de Sant Pere, 1). En el cas de la primera formació, es podran presentar les sol·licituds fins el divendres, 8 de febrer, mentre que el termini d’inscripció per a la segona sessió finalitzarà el divendres, 5 d’abril. El nombre màxim d’assistents per sessió serà de 20 persones, amb un límit de 2 persones per entitat.
Per a més informació: podeu contactar amb l’àrea de Participació Popular, a través del telèfon 93 821 43 33 o enviar correu electrònic a l’adreça entitats@ajberga.cat
Data:

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga