Inici

Cicle Gaudí: ‘Els dies que vindran’

Cartell - Els dies que vindran
Ampliar en una finestra emergent
Els dies que vindran és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) que al llarg de nou mesos han d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Durant aquests mesos, la vida d’aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en què aquest esdeveniment afecta a la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu. Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, s’explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés. Aquest és l'argument del film 'Els dies que vindran', la proposta cinematogràfica del mes de setembre del Cicle Gaudí de 2019.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Carlos Marqués-Marcet
Guió: Carlos Marqués-Marcet, Clara Roquet i Coral Cruz
Repartiment: María Rodríguez, David Verdaguer, Albert Prat i Sergi Torrecilla
Música: Maria Arnal i Marcel Bagés
Durada: 94 min.
Gènere: drama
Versió: original en català
Qualificació d'edat: no recomanada per a menors de 16 anys.

Data: dijous, 19 de setembre.
Hora: 20:30h.
Lloc: Teatre Patronat.
Preu: 4,5€ (entrada general), 3€ (Carnet Jove), 2x1 (Club Vanguardia) i descomptes pels socis de 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic.

Organitza: Acadèmia del Cinema Català. Col•labora: 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Berga. Per a més informació podeu consultar el web www.ciclegaudi.cat

Tràiler:


Data:
Lloc:
Teatre Patronat

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga