Inici

'Tadeo Jones 2' - Cicle de cinema a la fresca

Cinema a la fresca - Tadeo Jones 2
Ampliar en una finestra emergent

El comerç local i l'Ajuntament de Berga et conviden al Cicle de cinema a la fresca, que es realitzarà els dimecres de juliol i agost en diverses places de la ciutat.

La programació inclou 6 pel·lícules vinculades al Cicle Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català: 'Superlópez', '7 raons per fugir', 'Un monstruo viene a verme', 'Tadeo Jones 2', 'El rei borni' i 'La plaga'.

‘TADEO JONES 2’

Després del descobriment per part de Sara Lavroff d'un dels tres discos d'or del collaret del Rei Mides, confirmant amb ell l'existència d'aquest monarca que convertia en or tot el que tocava, Tadeu Jones viatja fins a Las Vegas per acompanyar a la seva amiga a la gran exposició on mostrarà per primera vegada aquesta important troballa. La feliç trobada entre Tadeu i Sara es veu enterbolida quan el malvat Jack Rackham i els seus sequaços roben la peça i segresten a la jove arqueòloga. Tadeu, al costat dels seus amics la Mòmia, el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, viatjaran per mig món, per rescatar la Sara desbaratar els plans del malvat Rackham.

Direcció: Enirque Gato i David Alonso
Guió: Jordi Gasull, Javier Barreira i Neil Landau
Música: Zacarías M. De La Riva
Repartiment: animació
Durada: 81 min.
Gènere: Animació – Aventures – Comèdia

Data: dimecres, 12 d’agost
Hora: 19:30 h
Lloc: Plaça Font del Ros

🎫 Per accedir a les sessions de cinema caldrà presentar el tiquet de compra d'un establiment comercial o servei d'hostaleria de Berga corresponent a la setmana de projecció de cada film.

⚠ L'aforament serà limitat i caldrà fer ús de la mascareta per garantir el compliment de les mesures de seguretat per la Covid-19.

🌧 En cas de pluja, les projeccions se suspendran.


Data:
Lloc:
Plaça Font del Ros

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga