Inici

'La La Land' - Cicle de cinema a la fresca

Cartell - La La Land
Ampliar en una finestra emergent

El comerç local i l'Ajuntament de Berga et conviden al Cicle de cinema a la fresca, que es realitzarà els dimecres de juliol i agost en diverses places de la ciutat.

La programació inclou 6 pel·lícules vinculades al Cicle Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català: 'Superlópez', '7 raons per fugir', 'Un monstruo viene a verme', 'Tadeo Jones 2' i 'El rei borni'. La pel·lícula 'La plaga' ha estat substituïda per ‘La La Land’.

‘LA LA LAND’

La Mia és una jove aspirant a actriu que treballa de cambrera mentre realitza càstings i el Sebastian és un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en locals sòrdids. La parella s’enamora, però la seva gran ambició per assolir el cim de les seves carreres artístiques es convertirà en una amenaça per a la seva relació.

Direcció i guió: Damien Chazelle
Música: Justin Hurwitz
Repartiment: Emma Stone, Ryan Gosling, John Legend, Rosemarie Dewitt, J.K. Simmons, Finn Wittrock, Sonoya Mizuno, Jessica Rothe, Jason Fuchs, Callie Hernandez, Trevor Lissauer, Phillip E. Walker, Hemky Madera, Kaye L. Morris, Lexie Contursi
Durada: 127 min.
Gènere: Drama romàntic musical

Data: dimecres, 26 d’agost
Hora: 21:30 h
Lloc: Plaça Cim d’Estela

🎫 Per accedir a les sessions de cinema caldrà presentar el tiquet de compra d'un establiment comercial o servei d'hostaleria de Berga corresponent a la setmana de projecció de cada film.

⚠ L'aforament serà limitat i caldrà fer ús de la mascareta per garantir el compliment de les mesures de seguretat per la Covid-19.

🌧 En cas de pluja, les projeccions se suspendran.


Data:
Lloc:
Plaça Cim d'Estela

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga