Inici

'La plaga' - Cicle de cinema a la fresca

Cinema a la fresca - La plaga
Ampliar en una finestra emergent

El comerç local i l'Ajuntament de Berga et conviden al Cicle de cinema a la fresca, que es realitzarà els dimecres de juliol i agost en diverses places de la ciutat.

La programació inclou 6 pel·lícules vinculades al Cicle Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català: 'Superlópez', '7 raons per fugir', 'Un monstruo viene a verme', 'Tadeo Jones 2', 'El rei borni' i 'La plaga'.

‘LA PLAGA’

En Raül, un pagès que intenta fer producció ecològica, contracta a en Lurie perquè l'ajudi en les feines del camp. En Lurie és un lluitador moldau de lluita lliure, però per guanyar-se la vida ha de treballar en allò que li surt. A poc a poc, les històries d'aquests dos homes van entrellaçant-se amb les de tres dones solitàries: la Maria, una anciana que ha de deixar la casa pairal on sempre ha viscut per anar-se'n a viure a una residència de gent gran; la Rose, una infermera filipina que acaba d'arribar al país; i la Maribel, una prostituta que cada cop té menys clients. Els destins de tots aquests personatges s'entreteixeixen a mesura que l'estiu avança.

Direcció: Neus Ballús
Guió: Neus Ballús i Pau Subirós
Música: Dvid Crespo
Repartiment: Rosemarie Abella, Maribel Martí, Raül Molist, María Ros, Lurie Timbur
Durada: 85 min.
Gènere: Drama

Data: dimecres, 26 d’agost
Hora: 21:30 h
Lloc: Plaça Cim d’Estela

🎫 Per accedir a les sessions de cinema caldrà presentar el tiquet de compra d'un establiment comercial o servei d'hostaleria de Berga corresponent a la setmana de projecció de cada film.

⚠ L'aforament serà limitat i caldrà fer ús de la mascareta per garantir el compliment de les mesures de seguretat per la Covid-19.

🌧 En cas de pluja, les projeccions se suspendran.


Data:
Dimecres 26 d'agost del 2020 21:30
Lloc:
Plaça Cim d'Estela

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga