Inici

2018 - Revisió ordenança reguladora: Exercici de venda no sedentària del mercat setmanal ‘El Vall’ de Berga

REVISIÓ ORDENANÇA REGULADORA: Exercici de venda no sedentària del mercat setmanal ‘El Vall’ de Berga

REGIDORIA RESPONSABLE: Regidoria de Governació, promoció econòmica, comunicació i planificació pressupostària

ESTAT DE TRAMITACIÓ
1.Consulta pública prèvia

CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA


L’objectiu de la consulta pública prèvia és disposar de les opinions i conèixer el posicionament de la ciutadania, a títol individual o en representació d’una organització o associació inscrita en el Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Berga, en relació amb qualsevol aspecte que permeti una millor elaboració de la norma o reglament.

PARTICIPA-HI! Si ets major de 16 anys, dóna la teva opinió mitjançant la presentació d'una instància genèrica des del 29 d'octubre al 12 de novembre, ambdues dates incloses.

Per a conèixer els antecedents i els objectius del reglament de Participació ciutadana, consulta el document ‘resum de la iniciativa normativa’.

Finalitzat el període de la consulta pública prèvia, s’elaborarà un informe de retorn que inclourà un recull amb totes les aportacions rebudes, tractades de manera anònima, i la valoració sobre la seva possible incorporació a la norma o reglament. Aquest informe es publicarà en aquest apartat web i s’enviarà per correu electrònic a totes les persones que hagin participat en la consulta.

Consulta l'apartat documentacióAjuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga