Inici

2020 - Nou reglament: Reglament de Creació i funcionament de la comissió de Nomenclàtor i del procediment per la denominació de carrers, vies urbanes i espais públics del municipi de Berga

REGIDORIA RESPONSABLE: Regidoria de Participació ciutadana

ESTAT DE TRAMITACIÓ
1.Consulta pública prèvia

CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA


L’objectiu de la consulta pública prèvia és disposar de les opinions i conèixer el posicionament de la ciutadania, a títol individual o en representació d’una organització o associació inscrita en el Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Berga, en relació amb qualsevol aspecte que permeti una millor elaboració de la norma o reglament.

PARTICIPA-HI! Si ets major de 16 anys, dóna la teva opinió mitjançant la presentació d'una instància genèrica des del 13 al 27 de maig, ambdues dates incloses.

Per a conèixer els antecedents i els objectius del reglament de Creació i funcionament de la comissió de Nomenclàtor i del procediment per la denominació de carrers, vies urbanes i espais públics del municipi de Berga, consulta el document ‘resum de la iniciativa normativa’.

Finalitzat el període de la consulta pública prèvia, s’elaborarà un informe de retorn que inclourà un recull amb totes les aportacions rebudes, tractades de manera anònima, i la valoració sobre la seva possible incorporació a la norma o reglament. Aquest informe es publicarà en aquest apartat web i s’enviarà per correu electrònic a totes les persones que hagin participat en la consulta.

Consulta l'apartat documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga