Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • L’Oficina de Gestió Tributària Bages-Berguedà informa sobre els mitjans de pagament de tributs vençuts o a punt de caducar
  Data de publicació: 30.04.20

  L’Oficina de Gestió Tributària Bages-Berguedà informa les persones contribuents sobre els mitjans de pagament dels tributs amb data vençuda o a punt de caducar. Es tracta principalment, de rebuts de cobrament periòdic i de liquidacions d’ingrés directe de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), entre d’altres.

  Si disposeu d’un document amb el termini de pagament vençut:

  - Si es tracta d’un rebut de cobrament periòdic, atès que el seu termini de pagament ha estat ampliat, podeu efectuar el pagament amb el mateix rebut:

  • Pagament en els caixers automàtics habilitats a l’efecte
  • A l'adreça http://orgt.cat/pagartributs
  • O bé, per telèfon, trucant al número 932 029 802.

  - Si es tracta d’una liquidació d’ingrés directe, atès que el seu termini de pagament s’ha vist ampliat, podeu:

  • Descarregar-vos un nou document de pagament a orgt.cat/pagartributs, des d’on també podreu efectuar el pagament
  • O bé efectuar el pagament per telèfon, trucant al número 932 029 802.

  - Si es tracta de la notificació de la provisió de constrenyiment, atès que el seu termini de pagament s’ha vist ampliat, podeu:

  • Descarregar-vos un nou document de pagament a orgt.cat/pagartributs, des d’on també podreu efectuar el pagament
  • O bé efectuar el pagament per telèfon, trucant al número 932 029 802.

  Per a més informació, podeu consultar el web www.orgt.diba.cat. • L’Ajuntament de Berga agraeix l’esforç de la ciutadania durant el confinament i reitera la importància de seguir complint les mesures preventives per fer front al coronavirus
  Data de publicació: 26.04.20

  L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha emès un missatge adreçat als veïns i veïnes de la ciutat arran de l’entrada en vigor de l’ordre SND/370/2020, de 25 d’abril, que permet la sortida al carrer dels infants menors de 14 anys durant una hora al dia des d’aquest diumenge, 26 d’abril de 2020.

  Venturós ha agraït l’esforç realitzat pels infants i les famílies durant el període de confinament pel coronavirus. L’alcaldessa s’ha dirigit especialment als nens i nenes per reconèixer l’actitud i la responsabilitat amb la qual han afrontat una situació poc natural pel fet de no poder anar a l’escola ni veure els seus companys i companyes. També ha fet extensiu el seu agraïment a les persones que han fet que la situació d’excepcionalitat fos més senzilla i amena en el dia a dia dels infants.

  Venturós ha recordat que cal continuar prenent consciència col·lectiva de la situació d’emergència sanitària en la que ens trobem, ja que la pandèmia segueix afectant la salut de les persones. L’alcaldessa ha reiterat la importància de complir les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries i governamentals per evitar un increment dels contagis i el retorn a l’inici de l’estat d’alarma i el confinament total, ja que comportaria una sèrie de conseqüències negatives per a la salut emocional de les persones.

  Per últim, l’alcaldessa ha esmentat que l’Ajuntament de Berga està a la disposició de les persones per atendre qualsevol necessitat que pugui sorgir, tenint en compte que el més important en aquests moments és la vida dels veïns i veïnes de la ciutat.

  Berga, 26 d’abril de 2020 – Hora: 18:30 h  Missatge institucional sobre la sortida al carrer dels menors de 14 anys - Montse Venturós


< Anterior  ...     10  11  12  13  14  15  16  17  ...  Següent >

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga