Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • El dijous, 14 de març, hi haurà una interrupció del subministrament elèctric, de 9 a 12h, a la zona del Pg. de les Estaselles
  Data de publicació: 13.03.19
  El dijous, 14 de març, es preveu la interrupció del subministrament elèctric al Passeig de les Estaselles i als carrers adjacents, a causa de les tasques de manteniment i millora de la xarxa de distribució elèctrica, segons han informat fonts de l’empresa Endesa. El tall es portarà a terme des de les 9 del matí fins a les 12 del migdia i afectarà els carrers següents:

  - Carrer Cervantes, número 28.
  - Carrer Santa Joaquima de Vedruna, número 3A.
  - Carrer de Coforb, números 9, 11, 13 i 15.
  - Travessia de Coforb, números 1, 3 i 5.
  - Plaça de Catalunya.
  - Passeig del Lledó.
  - Passeig de les Estaselles, números 4, 6, 8, 13, 15, 17, 20, 22, 23, 24, 24B, 25, 26 i 27 DUP.

  Els treballs de manteniment de la xarxa elèctrica també comportarà el tall del trànsit a la zona del Passeig de les Estaselles. Això afectarà a la línia 3 (Verda) del bus urbà que uneix la zona dels Pedregals i la Serra de Casampons. Els trajectes d’aquesta ruta que inicien el recorregut a les 9 i a les 11 del matí, a la Plaça de la Creu, variaran l’itinerari durant la franja horària esmentada anteriorment. En aquest sentit, el bus passarà pel carrer de Ramon Vinyes i Cluet, es dirigirà cap a la Rasa del Canyet, seguirà per carrer de la Gran Via i pujarà pel Passeig de la Pau en direcció a la Ronda de Moreta.


 • L’Ajuntament de Berga determina els serveis mínims garantits amb motiu de la jornada de vaga general feminista del 8 de març
  Data de publicació: 07.03.19
  Amb motiu del Dia Internacional de la Dona demà divendres, 8 de març, s’ha convocat una jornada de vaga general per part de diversos sindicats i col·lectius feministes després de la mobilització multitudinària de l’any passat. Es tracta d’una convocatòria per reivindicar els drets laborals de les dones i el rebuig a la violència masclista i a les polítiques repressives relacionades amb la salut de les dones, entre d’altres.

  Serveis mínims durant la convocatòria de vaga

  Davant de la convocatòria de vaga, l’Ajuntament de Berga ha establert el personal estrictament necessari per garantir el funcionament dels serveis essencials a la ciutat durant l’aturada convocada per aquest divendres.

  D’una banda, els Serveis TIC, l’àrea de Benestar Social i les instal·lacions esportives municipals comptaran amb una persona per prestar els serveis corresponents. Tanmateix, es disposarà de dos operaris de la brigada de manteniment i dues persones per realitzar tramitacions a través del registre municipal i per atendre les consultes dels veïns i veïnes a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

  En referència a l’Escola Bressol Flor de Neu i a l’Escola Municipal de Música de Berga, es prestaran els serveis habituals per part del personal docent d’ambdós centres.

  En l’àmbit de Seguretat Ciutadana, el cos de la Policia Local no podrà exercir el dret de vaga, de conformitat amb l’establert en l’article 6.8 de la Llei Orgànica 2/1986, de 13 de març, de Forces i Cossos de Seguretat.

  Altres serveis del municipi

  L’Ajuntament de Berga preveu la prestació del servei de Camins Escolars adreçat als infants de primària que realitzen l’itinerari a peu per anar a l’escola, a excepció de la ruta corresponent a l’Escola de Sant Joan que es veurà afectada per la vaga i no es realitzarà.

  D’altra banda, el bus urbà també mantindrà el servei de transport públic efectuant els trajectes habituals de les diferents línies que recorren el municipi.

  En referència als centres d’educació primària i secundària de la ciutat, la majoria mantindran la docència, tot i que en alguns casos, es podria alterar en funció de l’assistència del professorat i l’alumnat.

  Pel que fa a la resta de serveis externs vinculats a l’Ajuntament de Berga es prestaran en funció de l’assistència de treballadores i treballadors en cada cas.Calendari

    
Març 2019
    
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga