Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • L’Hospital Sant Bernabé començarà a permetre les visites de familiars a partir de l’1 de juny
  Data de publicació: 29.05.20

  A partir del proper dilluns, 1 de juny, i coincidint amb l’entrada de la regió sanitària de la Catalunya Central a la Fase 2 del desconfinament, l’Hospital Sant Bernabé començarà a permetre les visites de familiars a les persones ingressades al centre, de manera controlada i seguint mesures especials, de les persones que siguin Covid negatiu i estiguin ingressades en àrees netes, sempre que la situació clínica del o la pacient ho permeti.

  Per això, les visites hauran de ser d’una mateixa persona almenys durant 14 dies i es recomana que l’acompanyant sigui un familiar proper o un tutor/a. Aquesta persona haurà d’accedir a l’hospital per la porta d’accés situada a la cara nord de l’edifici i registrar-se a l’entrada. Les visites podran durar una hora, com a màxim, i s’hauran de fer entre les 12 del migdia i les 15.30h. Des de l’hospital s’indicarà a cada família l’hora de la visita dins d’aquest horari.

  Serà obligatori l’ús de la mascareta, rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica en el moment d’entrar i sortir de la unitat, i mantenir una distància mínima de seguretat entre pacient i acompanyant. El primer dia caldrà signar un document de declaració responsable.

  (*) Notícia elaborada pel departament de comunicació de l'Hospital Sant Bernabé. • S’obre la preinscripció pel curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic adreçat a joves de 16 a 21 anys sense l’ESO
  Data de publicació: 26.05.20

  La preinscripció per accedir al curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Pla de Transició al Treball (PTT) està oberta i es pot fer del 25 de maig al 5 de juny. El PTT és una modalitat del Programa de Formació i Inserció adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i volen formar-se per accedir al món laboral. Aquest curs està organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga.

  Característiques del curs

  El curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic té la durada d’un curs acadèmic, de setembre a juny, i les classes es realitzen amb grups d’entre 15 i 17 persones. El curs permetrà a l’alumnat realitzar operacions auxiliars de reposició, disposició i condicionament de productes al punt de venda; manipular i traslladar productes en la superfície comercial i el repartiment de proximitat utilitzant transpalets i carretons de mà; proporcionar atenció i informació operativa, estructurada i protocol·litzada a la clientela; preparar comandes seguint procediments establerts i adquirir coneixements d’ofimàtica i tècniques administratives bàsiques.

  Certificació de la formació realitzada

  Els nois i noies que realitzin el curs obtindran un certificat per acreditar la formació rebuda i les competències professionals adquirides. La superació d’un curs PTT permet la realització de les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i l’accés a un Centre de Formació d’Adults per obtenir el graduat en educació secundària obligatòria.

  Formalització de la preinscripció i matrícula

  Les persones interessades en fer el curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic hauran d’aportar la documentació següent: el full d’inscripció, el document original i una fotocòpia del DNI de l’alumne/a i del tutor/a legal en cas de ser menor d’edat, el document original i una fotocòpia de la Targeta Sanitària Individual (TSI) i el document original i una fotocòpia del llibre de família. La preinscripció caldrà fer-la telemàticament, a través de l’adreça de correu electrònic a8960273@xtec.cat. El període establert per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 5 de juny i la matriculació es portarà a terme de l’1 al 10 de setembre. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 821 33 61.
Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga