Inici

Mònica Garcia i Llorens

Mònica Garcia i Llorens

Regidora Mònica Garcia
Ampliar en una finestra emergent Mònica Garcia (CUP)

Sóc mestra de música i musicoterapeuta. Des d’adolescent, he treballat de cambrera, una de les meves aficions més grans juntament amb la música i conèixer món. Sempre he estat implicada com a militant, tant en la lluita estudiantil com en l’àmbit social i de l’esquerra independentista, el meu espai de creixement polític i cultural ha estat i és el Casal Panxo. També he estat lligada al grup Colònies a Borredà que m’ha portat a conèixer l’educació en el lleure, un altre espai imprescindible de creixement.
Durant llargs períodes he viscut fora de Berga, a Portugal durant un any i a Argentina durant sis anys. A Buenos Aires hi vaig estudiar la llicenciatura en musicoteràpia i vaig treballar en el principal hospital de neuropsiquiatria de dones i d’altres espais terapèutics. Vaig aprofitar la meva estada per viatjar arreu d’Amèrica del Sud i Central i conèixer els pobles llatinoamericans.
Vaig tornar a Berga l’any 2013 i em vaig afegir a la militància en la branca institucional de l’esquerra independentista, la CUP. En els últims anys he treballat com a interina a diferents escoles del Berguedà i Osona i porto a terme, constantment, una formació professional i personal que va des de la banda artística que m’agrada desenvolupar constantment fins els idiomes i la formació com a professional de l’àmbit educatiu.
A l’Ajuntament de Berga faig de regidora de Cultura, Festes, Patum, Joventut i Cooperació i TIC.

e-mail
garcialm@ajberga.cat

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga