Inici

Montserrat Venturós i Villalba

Montserrat Venturós i Villalba

Regidora Montserrat Venturós
Ampliar en una finestra emergent Montserrat Venturós (CUP)

Vaig néixer un setembre de 1985 a Berga. Va ser un 13 de juny de l’any 2015 quan vaig ser investida alcaldessa de la ciutat de Berga. Fins aleshores, la meva trajectòria ha estat molt marcada per la meva militància iniciada al Casal Panxo durant l’abril de l’any 2000. Sóc voluntària de l’Escola de Pastors de Catalunya, durant dos anys vaig ser membre del consell de redacció del diari L’Accent, formo part de la Lliga dels Drets dels Pobles i he participat en la campanya Txetxènia per a la defensa dels drets humans al Caucas Nord. També estic molt implicada en els moviments de recuperació de la memòria històrica, havent participat en diverses campanyes d’exhumacions de fosses comunes i camps de batalla de la Guerra Civil.
Són moltes les meves inquietuds i les ganes de treballar amb l’objectiu de capgirar la història de la ciutat. Espero la col•laboració, les ganes, les idees i l’empenta de totes aquelles persones que així ho vulguin. Junts i juntes, col•lectivament per avançar.
A banda de ser alcaldessa també m’encarrego de l’àrea Econòmica, de Participació Popular i de Personal a l’Ajuntament de Berga.

(*) Des del 4 d’octubre de 2018, Montse Venturós i Villalba està inhabilitada. L’alcaldessa legítima va ser condemnada per un delicte de desobediència per negar-se a retirar la bandera estelada situada a la façana de l’Ajuntament de Berga durant les jornades electorals del 27 de setembre i el 20 de desembre de 2015. L'estelada oneja al pal del balcó en compliment d'un acord adoptat el 6 de setembre del 2012 pel Ple de la Corporació a proposta de l'ANC. La sentència dictada pel Jutjat Penal número 2 de Manresa el 20 de juny de 2018, va obligar a Venturós a deixar l’alcaldia de la ciutat i la impossibilita per exercir qualsevol càrrec públic durant un període de 6 mesos i a realitzar el pagament d’una multa de 540€.


Data presa possessió: 13 de juny de 2015 / Inhabilitació 4 d’octubre de 2018

Retribucions

Import brut mensual

Dedicació

0 €

100 %

Declaracions d’activitats

Càrrecs amb caràcter institucional

Activitats públiques

Activitats privades

Altres remuneracions amb càrrec als pressupostos de les administracions públiques, els seus organismes o empreses

--

--

Comerç de llegums i queviures (compte propi)

--

Declaracions de béns patrimonials

Actiu

Passiu

Observacions

Valor cadastral de béns immobles

Valor altres béns

Import total

Marca i model

Any d’adquisició

Càrregues i gravàmens

--

9.156,21 €

9.156,21 €

--

--

--

--

 


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga