Inici

Horari d’estiu dels equipaments municipals de Berga

Data de publicació: 14.07.17
Amb l’arribada de l’estiu, alguns dels equipaments municipals de la ciutat de Berga canvien els horaris d’atenció al públic. Es tracta dels serveis referents a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, l’Arxiu Comarcal del Berguedà, l’Oficina de Turisme, la col·lecció del Circ Josep Vinyes i l’Espai d’interpretació de la Natura del Berguedà.

D’una banda, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) mantindrà el seu horari habitual per tal d’atendre les peticions i les gestions que hagin de realitzar els ciutadans. Concretament, el servei estarà obert de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i també obrirà les tardes de dilluns, de 5 a 7.

Per la seva banda, la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet ha posat en marxa l’horari d’estiu des del passat 19 de juny i el mantindrà fins a l’11 de setembre. En aquest sentit, l’equipament obre els matins de dilluns a divendres, de 2/4 de 10 del matí a les 2 del migdia. A més, els usuaris també poden accedir-hi el dimarts i el dijous per la tarda, des de les 4 fins a les 8. A diferència de la resta de l’any, els dissabtes no hi ha servei i l’edifici està tancat al públic.

Pel que fa a l’Arxiu Comarcal del Berguedà, l’equipament ubicat al Pavelló de Suècia de Berga va iniciar el nou horari d’estiu el passat 1 de juny i tindrà continuïtat fins al 30 de setembre. En aquest cas, l’arxiu obre les seves portes des de les 8 del matí fins a les 3 de la tarda. Tot i això, l’equipament tancarà per vacances del 17 de juliol al 4 d’agost.

En referència a l’Oficina de Turisme, el servei d’atenció al públic romandrà obert de dilluns a dissabte, de 10 del matí a 2 del migdia. També estarà obert durant les tardes de divendres a diumenge, de 5 a 8 de la tarda i els diumenges i festius, d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda. Per últim, l’Espai d’Interpretació de la Natura del Berguedà i la col·lecció del Circ Josep Vinyes també es mantenen oberts de divendres a diumenge, d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga