Inici

Horari d’hivern dels equipaments municipals de Berga

Horaris OAC
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.10.17
Un cop finalitzat l’estiu, alguns dels equipaments municipals de la ciutat de Berga canvien els horaris d’atenció al públic. Es tracta dels serveis que fan referència a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), l’Oficina Jove del Berguedà, la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, l’Arxiu Comarcal del Berguedà, l’Oficina de Turisme, la col·lecció del Circ Josep Vinyes, l’Espai d’interpretació de la Natura del Berguedà i la Casa de La Patum.

Per una banda, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) mantindrà el seu horari habitual per a atendre les peticions i per a facilitar les gestions municipals dels veïns i veïnes. En concret, el servei estarà obert de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i també obrirà el dilluns, de 5 a 7 de la tarda.

Per altra banda, l’Oficina Jove del Berguedà és un equipament que aglutina els serveis de joventut de l’Ajuntament de Berga i del Consell Comarcal del Berguedà. Es tracta d’un servei d’informació i d’orientació per a donar resposta a les inquietuds i necessitats de la població jove. Aquesta oficina obre al públic de dilluns a divendres de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i les tardes de dimarts a dijous, de 3 a 6.

La Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet ha posat en marxa l’horari d’hivern coincidint amb l’inici del curs escolar, el passat 12 de setembre. L’equipament obre les tardes de dilluns a divendres, de 2/4 de 4 a 8 de la tarda. A més, els usuaris també poden accedir-hi els matins de dimecres i divendres, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Tanmateix, el servei de biblioteca està disponible els dissabtes, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

En referència a l’Arxiu Comarcal del Berguedà, ubicat al Pavelló de Suècia de Berga, va iniciar l’horari d’hivern l’1 d’octubre i estarà vigent fins al 31 de maig de 2018. En aquest cas, l’arxiu romandrà obert de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 4 a 6 de la tarda. A més, el servei també està disponible el primer dissabte laborable de cada mes (excepte els mesos de desembre i gener), de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

Per últim, l’Oficina de Turisme de Berga atendrà als visitants de dilluns a dissabte, de 10 del matí a 2 del migdia. L’edifici també es mantindrà obert les tardes de divendres a diumenge, de 5 a 8 i el diumenge, d’11 del matí a 2 del migdia. Finalment, la col·lecció del Circ Josep Vinyes, l’Espai d’Interpretació de la Natura del Berguedà i la Casa de La Patum estaran obriran els dissabtes i els diumenges, d’11 del matí a 2 del migdia i les tardes de divendres a diumenge, de 5 a 8 de la tarda.

Documentació

  • Horari Museus
     pdf  Arxiu PDF (84,71 Kb) - Data de publicació: 11.10.17

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga