Inici

L’Escola de Mares i Pares acull una sessió dedicada a l’educació basada en la diversitat afectiva i de gènere

Imatge Xerrada Escola de Mares i Pares Abril 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.04.17
La diversitat afectiva i de gènere centrarà el nou taller que l’Escola de Mares i Pares de Berga ha programat per al mes d’abril. Es tracta d’una xerrada en què s’abordarà els reptes i les estratègies per a educar als infants i joves en la diversitat afectiva i de gènere. Durant la sessió, es donaran a conèixer les eines i els recursos per a treballar temes de gènere i evitar situacions de violència i de LGTBIfòbia. La formadora en diversitat afectiva i de gènere, Maria Casas, serà l’encarregada de conduir la sessió que es farà el dimecres, 19 d’abril, a les 6 de la tarda a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga. La xerrada és gratuïta, però les places són limitades. Per això, caldrà inscriure’s prèviament, enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@ajberga.cat o trucant al telèfon de l’Ajuntament de Berga 93 821 43 33.

La xerrada s’emmarca dins de la programació mensual d’activitats que organitza l’Escola de Mares i Pares, dins del projecte ‘Eduquem en Família’, que impulsa la Diputació de Barcelona. Fins al moment, s’han fet sessions dedicades a la salut i l’alimentació, a l’ús segur d’Internet i les xarxes socials, al consum en família, a les dificultats i trastorns de l’aprenentatge i als conflictes i les situacions de violència que es produeixen en l’entorn escolar.

La propera i última sessió de l’Escola de Mares i Pares es portarà a terme el 17 de maig, a les 6 de la tarda a la Sala Casino de Berga. En aquesta ocasió es realitzarà un cinefòrum sobre la pel·lícula ‘La educación prohibida’. Després de la projecció del film, es farà una taula rodona amb representants de diferents àmbits educatius de Berga.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga