Inici

L’Ajuntament de Berga obre la inscripció pels tallers artístics d’estiu adreçats a infants d’entre 3 i 12 anys

Cartell Tallers artístics d'estiu 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 05.06.17
El curs escolar finalitzarà d’aquí a pocs dies i l’oferta d’activitats d’estiu per als infants és cada vegada més àmplia gràcies a les propostes lúdicoeducatives que organitzen les entitats berguedanes any rere any. L’Ajuntament de Berga també vol contribuir a ampliar el ventall d’activitats disponibles i per això, tornarà a programar els tallers artístics adreçats als nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Es tracta d’una alternativa per a les famílies que tenen la necessitat de conciliar la vida familiar i laboral durant les vacances escolars dels menuts. En aquests tallers, la quitxalla podrà passar-s’ho d’allò més bé fent Patum, cuinant com autèntics xefs, fent experiments científics i rodant una pel·lícula, entre d’altres.

Enguany, els tallers artístics es faran del 26 de juny a l’1 de setembre a l’Hotel d’Entitats (antic Centre Cívic de Berga) de 9 del mati a 1 del migdia (amb servei d’acollida des de les 8.45 fins a les 13.15h). El preu per a participar en aquestes activitats oscil·larà entre els 40€ (preu reduït per germans/es, famílies nombroses i/o monoparentals i abonaments per a quatre setmanes o més) i els 45€ (preu habitual sense descompte).

El període d’inscripció pels tallers artístics finalitzarà el 23 de juny, però en cas que quedin places lliures s’acceptaran noves inscripcions mentre durin els tallers. Les famílies interessades hauran de formalitzar la inscripció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Per a fer-ho, caldrà emplenar el formulari d’inscripció que trobaran a les mateixes oficines de l’OAC o al web de l’Ajuntament de Berga www.ajberga.cat. En el moment de la inscripció caldrà adjuntar una fotocòpia de la targeta sanitària i vacunes de l’infant i el carnet de família nombrosa i/o monoparental, si s’escau. El pagament es podrà fer en efectiu o amb targeta als Serveis Econòmics de l’Ajuntament, situats a la planta baixa del consistori

Per últim, el 12 de juny es farà una reunió informativa per a donar a conèixer més detalls sobre els tallers artístics que impulsa l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga. La sessió es farà a l’Hotel d’Entitats (C/ Mestre Pedret, 2) a les 6 de la tarda.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga