Inici

L’Escola Bressol Flor de Neu acollirà un programa de formació per a millorar la tasca educativa de les famílies amb infants de 0 a 3 anys

Cartell 'Créixer en família'
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.10.17
Ensenyar, formar i instruir són alguns dels conceptes que formen part de la tasca educativa. Es tracta d’un repte al qual s’enfronten diàriament els pares i mares a l’hora de desenvolupar la personalitat dels infants. De vegades, però, els progenitors no disposen de les eines i els recursos necessaris per a exercir aquesta tasca amb èxit. Per això, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha posat en marxa un programa anomenat ‘Créixer en família’. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga i consisteix en un cicle de sessions formatives per a orientar i acompanyar a les famílies en l’exercici del rol educatiu des d’una perspectiva positiva. El projecte té l’objectiu de convertir-se en un espai d’intercanvi d’experiències entre mares i pares amb fills i filles d’edats similars. Per això, cada taller estarà guiat per professionals i experts en la formació de famílies per a reflexionar i donar resposta a diverses qüestions com per exemple: per què educar, què fer i com fer-ho.

A Berga, el programa ‘Créixer en família’ constarà de sis sessions adreçades a mares i pares amb infants de 0 a 3 anys. Els tallers es faran cada dijous, del 26 d’octubre al 30 de novembre, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda, a l’Escola Bressol Flor de Neu. El programa està finançat per la Generalitat de Catalunya i serà gratuït per a les famílies. Per a participar-hi, només caldrà inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@ajberga.cat o trucant al telèfon 93 821 43 33.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web oficial del programa ‘Créixer en família (www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/familia/creixerenfamilia) on també hi trobareu una sèrie de recursos en línia i material didàctic per a completar la tasca educativa.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga