Inici

Berga obre la temporada d’estiu amb la posada en marxa de la piscina municipal durant el cap de setmana de St. Joan

Piscina Municipal Berga 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 26.06.17
Berga ha donat el tret de sortida a la temporada d’estiu amb l’obertura de la piscina municipal durant el cap de setmana festiu de Sant Joan. Des del 24 de juny fins a l’11 de setembre, les instal·lacions de bany estaran obertes al públic en horari ininterromput des de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda. El preu de l’entrada es manté igual que en els últims anys i la tarifa establerta per a fer ús de la piscina és de 3€ pels adults i de 2€ pels infants fins a 14 anys i per a les persones que disposen del carnet de pensionista i/o de discapacitat. Tanmateix, els usuaris podran adquirir abonaments que els permetran accedir a la piscina en funció del nombre de serveis realitzats. Per exemple, l’abonament per a la temporada completa costarà entre 40 i 60€, mentre que l’abonament per a 30 serveis valdrà entre 30 i 45€ i el de 15 serveis costarà entre 20 i 30€, segons el tipus d’usuaris especificats anteriorment.

Durant els darrers mesos, els membres de la Brigada Municipal i els Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Berga han portat a terme les tasques d’adequació de les instal·lacions i de l’entorn de la piscina per a poder oferir un servei òptim als banyistes durant l’estiu. Els treballs han consistit en el buidatge i la neteja de les piscines, el desbrossament de les zones verdes, la reparació dels aspersors, la rehabilitació de les escales d’accés a la zona de bany i el pintat de les baranes. A més, també s’ha fet la instal·lació i el soterrament d’una línia d’aigua i una altra de llum a la piscina de dalt a través d’un pla d’ocupació. Cal destacar que abans de l’arribada dels usuaris, el personal assignat del servei s’encarrega de realitzar diàriament les tasques de neteja de la piscina i de la instal·lació, mentre que durant les hores de bany, els treballadors municipals fan altres feines a la sala de màquines, com ara la neteja dels filtres, etc.

Enguany, la piscina municipal també disposarà de dos socorristes diaris i d’una persona responsable de la taquilla durant la temporada d’estiu. L’empresa Sanea, S.L. serà l’encarregada de portar a terme aquests dos serveis durant els propers 4 i 2 anys, respectivament, després d’obtenir-ne la licitació a través d’un concurs públic realitzat pel consistori.

Per altra banda, l’empresa encarregada de l’explotació de l’equipament del bar de les instal·lacions esportives finalitzarà les seves funcions el 30 de juny, tal com es va acordar en el plenari municipal del passat mes de maig. Mentre es realitza el procés de licitació i s’estableix una nova empresa adjudicatària del servei, es preveu la instal·lació de màquines expenedores i similars a la plaça de la zona esportiva Toni Sabata, per a què els usuaris de la piscina puguin disposar de refrigeris i snaks durant l’horari d’obertura de la piscina.

Per últim, la piscina municipal acollirà les activitats del programa ‘Salut a l’estiu’ durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Berga i diversos centres esportius berguedans (El Tossalet, Alter Sport i Centre Esportiu i d’Estètica Corporal) per a promoure la salut i la pràctica d’exercici físic durant el període vacances d’estiu.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga