Inici

L’Associació de Celíacs de Catalunya impartirà dilluns un taller de cuina per a celíacs les inscripcions pel qual es podran fer aquest cap de setmana a l’estand de Turisme de la Fira de Maig de Berga

Data de publicació: 29.04.16
Tal i com ja es va anunciar fa uns dies, en el marc de la primera Fira de coneixements i productes relacionats amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, ‘Ambsense’ que es farà el 18 de juny a Berga, l’Ajuntament ha organitzat un seguit d’activitat prèvies. Entre aquestes, destaquen dues jornades de formació als restauradors de la comarca totalment subvencionades.

L’objectiu d’aquests tallers és animar al col·lectiu de restauradors a endinsar-se en uns temes cada vegada més importants i necessaris, i que alhora poden suposar un tret distintiu en la seva oferta gastronòmica.

La primera formació, impartida per l’Associació de Celíacs de Catalunya, es farà el proper dilluns 2 de maig a 3/4 de 10 del matí al Pavelló de Suècia de Berga i estarà dedicada a la cuina per a celíacs (contaminació creuada, substituts del gluten...). Els interessats en participar d’aquest taller podran apuntar-se aquest cap de setmana a l’estand de Turisme de la Fira de Maig.

La segona jornada se centrarà en les al·lèrgies alimentàries (contaminació aèria, emmagatzematge, legislació, adaptació de receptes...) i es farà el 7 de juny a càrrec de xefs i dietistes de la Fundació Alícia. Per aquesta segona jornada, les inscripcions s’allarguen fins l’1 de juny i es podran fer trucant a l’Ajuntament de Berga, organisme organitzador d’aquesta primera Fira ‘Ambsense’.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga