Inici

Coincidint amb l’inici de les gangues, el carrer Major de Berga donarà demà el tret de sortida al projecte de dinamització comercial ‘Art Major’

Imatge de la campanya 'Art Major'
Ampliar en una finestra emergent Imatge de la campanya 'Art Major'
Data de publicació: 18.08.16
Una exposició de Calonge serà l’encarregada d’inaugurar la campanya que s’iniciarà demà a Berga amb la voluntat de contribuir a la dinamització i de reivindicar la continuïtat comercial del carrer Major. El projecte, a mans de l’Ajuntament de Berga, consistirà en l’exposició quinzenal i rotatòria d’obres d’art als aparadors dels locals buits del carrer Major.

Així, amb aquesta idea i sota el nom d’ ‘Art Major’, demà coincidint amb l’inici de les Gangues – que s’avancen a aquest cap de setmana- es donarà el tret de sortida a la campanya amb l’exposició del pintor berguedà Ramon Calonge. Les seves obres es podran veure a diversos aparadors al llarg del carrer Major: carrer dels Àngels, 5 i 11; Placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i carrer de la Ciutat, 28.

Quinzenalment s’aniran fent exposicions de diferents autors als mateixos aparadors, i en aquest sentit, també es fa una crida a tots els particulars que disposen de locals buits on poder exposar perquè si hi estan interessats es posin en contacte amb l’Ajuntament de Berga per tal de poder esdevenir expositors de les diverses obres.

Igualment, l’exposició resta oberta a totes les persones interessades en exposar les seves obres i treballs, que poden ser de qualsevol tipus: pintura, fotografia, dibuix...

Per a més informació es pot consultar la web http://artmajor.ajberga.cat/


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga