Inici

Coincidint amb l’inici de les gangues, el carrer Major de Berga donarā demā el tret de sortida al projecte de dinamitzaciķ comercial ‘Art Major’

Imatge de la campanya 'Art Major'
Ampliar en una finestra emergent Imatge de la campanya 'Art Major'
Data de publicació: 18.08.16
Una exposiciķ de Calonge serā l’encarregada d’inaugurar la campanya que s’iniciarā demā a Berga amb la voluntat de contribuir a la dinamitzaciķ i de reivindicar la continuītat comercial del carrer Major. El projecte, a mans de l’Ajuntament de Berga, consistirā en l’exposiciķ quinzenal i rotatōria d’obres d’art als aparadors dels locals buits del carrer Major.

Així, amb aquesta idea i sota el nom d’ ‘Art Major’, demā coincidint amb l’inici de les Gangues – que s’avancen a aquest cap de setmana- es donarā el tret de sortida a la campanya amb l’exposiciķ del pintor berguedā Ramon Calonge. Les seves obres es podran veure a diversos aparadors al llarg del carrer Major: carrer dels Āngels, 5 i 11; Placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i carrer de la Ciutat, 28.

Quinzenalment s’aniran fent exposicions de diferents autors als mateixos aparadors, i en aquest sentit, també es fa una crida a tots els particulars que disposen de locals buits on poder exposar perquč si hi estan interessats es posin en contacte amb l’Ajuntament de Berga per tal de poder esdevenir expositors de les diverses obres.

Igualment, l’exposiciķ resta oberta a totes les persones interessades en exposar les seves obres i treballs, que poden ser de qualsevol tipus: pintura, fotografia, dibuix...

Per a més informaciķ es pot consultar la web http://artmajor.ajberga.cat/


Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga