Inici

Els bolets tornaran a ser aquest cap de setmana els protagonistes a Berga

cartell Berga Bolet 2016
Ampliar en una finestra emergent cartell Berga Bolet 2016
Data de publicació: 30.09.16
Com ja és tradició en aquestes dates, demà Berga encetarà un nou cap de setmana farcit d’activitats que tenen com a eix central el món dels bolets. A més a més, també es farà el ja també típic concurs de pintura ràpida de tardor ciutat de Berga.

Les activitats començaran demà a les 8 del matí, hora a partir de la qual ja es podran fer les inscripcions per a participar al concurs de pintura ràpida de tardor ciutat de Berga. Les inscripcions, que es faran a la Sala Casino fins a les 9 del matí, són obertes a tothom qui hi vulgui participar i són gratuïtes. Els i les participants pintaran les seves obres des del carrer Major o des de places adjacents i també des del passeig de la Indústria i el procediment pictòric i el suport serà lliure. Per a més informació sobre les bases, es pot consultar clicant aquí.

A partir de les 10 del matí, també es donarà el tret de sortida a la Berga Bolet amb esmorzar amb coca de bolets i cava al carrer Major, on seguidament hi haurà cercavila amb la Berguedana de Folk i trobada de bastoners. Les activitats seguiran durant tot el dia a diferents places dels voltants i s’allargaran fins a la nit, en què a partir de les 8 del vespre es farà el concurs de tapes que comptarà amb música en viu. El final de festa serà a través d’un joc/concurs sobre la temàtica boletaire i amb concert a càrrec de Rupits i PD’S et Orbi a partir de les 11 de la nit.

Diumenge a primera hora el protagonisme serà pel concurs de boletaires, que enguany arriba a la seva 60a edició i que cada any aplega centenars de persones al Pla de Puigventós.

Paral•lelament, al centre de Berga també es podrà gaudir de diferents tallers i altres activitats i a les 2 del migdia es farà a la Ronda Queralt un dinar popular consistent en arròs amb bolets i tastet, regat amb cava i postres.

La festa dels bolets a la capital berguedana finalitzarà amb sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Berga de 2/4 de 7 a 1/4 de 9 del vespre, hora en què es farà l’espectacle pirotècnic i la cremada de la Falla.

Es recorda que amb motiu d’aquestes activitats hi haurà alteracions del trànsit a la ciutat de Berga.

Totes aquestes activitats estan organitzades i compten amb el suport de Berga Comercial-carrer Major, la Penya Boletaire de Berga, l’Ajuntament de Berga, l’Ajuntament de Castellar del Riu, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, la Diputació de Barcelona, la Mancomunitat de Catalunya, Rovellats Cava i Pabevsa.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga