Inici

Berga endolceix la tardor amb la Fira de la Xocolata i de la Ratafia

Berga endolceix la tardor amb la Fira de la Xocolata i de la Ratafia
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 21.11.16
Berga acollirā una nova ediciķ del Mercat de Tardor que enguany estarā dedicat a la xocolata. La mostra, se celebrarā el proper dissabte, 26 de novembre, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, i inclourā un espai destinat a la ratafia amb motiu de la VII Festa de la Ratafia que organitza tradicionalment el Casal Panxo.

L’ārea de Promociķ Econōmica de l’Ajuntament de Berga impulsa aquesta fira que pretén incentivar l’ús de la xocolata com a producte artesā en les seves diferents varietats. Per aixō, comptarā amb una vintena de productors agroalimentaris berguedans i d’altres comarques d’arreu de Catalunya, que exposaran els seus productes en una zona habilitada entre el carrer del Roser i la plaįa dels Paīsos Catalans.

La mostra gastronōmica es complementarā amb actes per a tots els públics, com per exemple: xocojocs i activitats per als més menuts, tastos de diferents tipus de cacau i xocolata ecolōgics de comerį just, un recital de poesia acompanyat d’un tast sensitiu de xocolata i una demostraciķ culināria que combinarā la cuina de la caįa amb els productes protagonistes del certamen. La fira es clourā amb una audiciķ de sardanes a cārrec d’una cobla formada per professors i alumnes de l’escola de música de Berga.

Paral•lelament, el Casal Panxo de Berga organitza una sčrie d’activitats al voltant de la ratafia, que s’emmarquen en la celebraciķ de la setena ediciķ de la Festa de la Ratafia.


Alteracions del trānsit

Amb motiu de la fira gastronōmica, la ciutat patirā algunes alteracions del trānsit a la zona del carrer del Roser. Concretament, el tram que va des de la plaįa de la Creu fins al carrer Cervantes quedarā tallat al trānsit. D’aquesta manera queda prohibida la circulaciķ del trānsit rodat en aquest tram, així com l’entrada i la sortida de vehicles dels pārquings des de les 7 del matí de divendres, 25 de novembre, fins a les 12 de la nit de dissabte, 26 de novembre. Finalment, els veīns i veīnes de la plaįa Coforb podran sortir amb els seus vehicles en direcciķ a la plaįa de la Creu.

Documentaciķ


Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga