Inici

Berga endolceix la tardor amb la Fira de la Xocolata i de la Ratafia

Berga endolceix la tardor amb la Fira de la Xocolata i de la Ratafia
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 21.11.16
Berga acollirà una nova edició del Mercat de Tardor que enguany estarà dedicat a la xocolata. La mostra, se celebrarà el proper dissabte, 26 de novembre, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, i inclourà un espai destinat a la ratafia amb motiu de la VII Festa de la Ratafia que organitza tradicionalment el Casal Panxo.

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga impulsa aquesta fira que pretén incentivar l’ús de la xocolata com a producte artesà en les seves diferents varietats. Per això, comptarà amb una vintena de productors agroalimentaris berguedans i d’altres comarques d’arreu de Catalunya, que exposaran els seus productes en una zona habilitada entre el carrer del Roser i la plaça dels Països Catalans.

La mostra gastronòmica es complementarà amb actes per a tots els públics, com per exemple: xocojocs i activitats per als més menuts, tastos de diferents tipus de cacau i xocolata ecològics de comerç just, un recital de poesia acompanyat d’un tast sensitiu de xocolata i una demostració culinària que combinarà la cuina de la caça amb els productes protagonistes del certamen. La fira es clourà amb una audició de sardanes a càrrec d’una cobla formada per professors i alumnes de l’escola de música de Berga.

Paral•lelament, el Casal Panxo de Berga organitza una sèrie d’activitats al voltant de la ratafia, que s’emmarquen en la celebració de la setena edició de la Festa de la Ratafia.


Alteracions del trànsit

Amb motiu de la fira gastronòmica, la ciutat patirà algunes alteracions del trànsit a la zona del carrer del Roser. Concretament, el tram que va des de la plaça de la Creu fins al carrer Cervantes quedarà tallat al trànsit. D’aquesta manera queda prohibida la circulació del trànsit rodat en aquest tram, així com l’entrada i la sortida de vehicles dels pàrquings des de les 7 del matí de divendres, 25 de novembre, fins a les 12 de la nit de dissabte, 26 de novembre. Finalment, els veïns i veïnes de la plaça Coforb podran sortir amb els seus vehicles en direcció a la plaça de la Creu.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga