Inici

Berga obre a la ciutadania la consulta per revisar l’ordenança de venda no sedentària del mercat setmanal d’El Vall

Foto Mercat Setmanal El Vall
Ampliar en una finestra emergent Parades i visitants del mercat setmanal de Berga
Data de publicació: 24.04.18
L’Ajuntament de Berga ha posat en marxa una nova consulta adreçada a la ciutadania per a la revisió de l’ordenança reguladora de la venda no sedentària del mercat setmanal “El Vall”. Des d’aquest dilluns, s’ha obert el període per a què els veïns i veïnes de la ciutat puguin realitzar les seves aportacions i suggeriments sobre la proposta de revisió d’aquesta ordenança que afecta els paradistes que s’instal·len cada dissabte a la zona del passeig de la Indústria.

En aquest cas, la regidoria de Promoció Econòmica proposa fer l’adaptació del text a la regulació vigent, tenint en compte que l’aprovació d’aquesta ordenança es va fer per primera vegada fa trenta anys. En aquest sentit, es pretén suprimir les traves i els obstacles relacionats amb l’accés i l’exercici de les activitats de serveis, així com garantir la transparència i la lliure concurrència en el procediment de selecció que es porta a terme per a l’atorgament de les autoritzacions emeses per poder ser present al mercat setmanal de Berga. A més, també es contempla la seva adequació a la nova llei de procediment administratiu de l’any 2015 amb l’objectiu de simplificar els tràmits i incorporar la tramitació electrònica per millorar la interacció entre els usuaris i l’administració pública.

Les persones interessades en realitzar qualsevol tipus d’aportació sobre la matèria hauran de ser majors de 16 anys. Per fer-ho, serà necessari accedir a l’apartat ‘Participació ciutadana en projectes normatius’ inclòs en l’espai dedicat a la participació ciutadana del web municipal. En aquesta secció, els usuaris i usuàries podran consultar i descarregar el document de síntesi de l’ordenança municipal reguladora de venda no sedentària, en què s’exposen els objectius, la necessitat i els problemes que es preveuen solucionar mitjançant la modificació d’aquesta ordenança. A més, també hi apareix l’enllaç al formulari de la instància genèrica que cal emplenar amb les aportacions corresponents. El termini per a la presentació de les instàncies de forma presencial o telemàtica finalitzarà el 7 de maig.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga