Inici

La Policia Local de Berga deté dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública

Acció policial grogues
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 04.07.19
La Policia Local ha detingut dos joves, veïns de Berga, per la comissió d’un presumpte delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el divendres, 28 de juny, quan tres agents del cos policial van acudir al carrer Buxadé de Berga alertats per l’avís de diversos veïns que van informar d’una discussió que s’estava produint a la via pública al voltant de les 7 del matí.

En arribar al lloc dels fets, els agents de policia van trobar un vehicle encastat a la paret i van haver de realitzar tasques de mediació entre les persones que participaven en la discussió. Posteriorment, els agents van localitzar una bossa a l’interior del vehicle que contenia diverses substàncies estupefaents, van traslladar les dues persones a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on es va procedir a l’anàlisi i el pesatge amb materials tècnics per a aquestes substàncies, decomissant 500 grams de marihuana i 12 grams de cocaïna.

Els delictes contra la salut pública tipificats en l’article 368 del Codi Penal preveu penes de tres a nou anys de presó i una sanció econòmica en funció del valor de la droga objecte del delicte quan es tracta de substàncies que poden causar danys greus a la salut.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga