Inici

Berga realitzarā una sessiķ per promoure l’empoderament i la seguretat personal de les dones i persones transsexuals

Cartell - Curs Defensa Personal 5 Oct
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.09.19
La Policia Local de Berga ha programat una sessiķ dedicada a la defensa personal que es portarā a terme el dissabte, 5 d’octubre, al Pavellķ d’Esports. Es tracta d’una jornada adreįada a dones i transsexuals per promoure el coneixement d’eines i recursos relacionats amb la seguretat personal, a través de l’aprenentatge de tčcniques de prevenciķ i actuaciķ davant d’una situaciķ d’agressiķ. La formaciķ consistirā en exercicis prāctics per afavorir la confianįa de les dones i respondre de manera rāpida i eficaį davant de la vulneraciķ de la seguretat personal.

La sessiķ serā gratuīta i estarā impartida per Vanessa Muņiz i Victor Velázquez, dos agents de policia especialitzats en l’āmbit de la formaciķ sobre seguretat i defensa personal. Les places per assistir al curs sķn limitades i, per aixō, caldrā inscriure’s prčviament a través de l’adreįa de correu electrōnic montanabq@ajberga.cat. Les persones interessades en participar-hi hauran de ser majors de 16 anys i, en cas de ser menor de 18 anys, serā necessari presentar una autoritzaciķ del pare, mare i/o el tutor/a legal.

La formaciķ sobre defensa personal organitzada per la Policia Local de Berga comenįarā a les 10 del matí i tindrā una durada aproximada de tres hores. La sessiķ compta amb el suport de la regidoria de Feminisme, LGTBI i Societat Inclusiva i la campanya ‘Vull la nit!’.

Documentaciķ


Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga