Inici

La Policia Local obre diligències penals a dues persones per un presumpte delicte de falsificació de receptes mèdiques

Data de publicació: 17.01.20

La Policia Local ha obert diligències penals a dues persones per un presumpte cas relacionat amb la falsificació de receptes mèdiques. Els fets van ocórrer el passat 16 de desembre quan la Policia Local va rebre l’avís que dues persones havien intentat adquirir diversos medicaments mitjançant l’ús de receptes mèdiques aparentment falses. Posteriorment, els agents del cos policial van acudir a l’establiment farmacèutic on s’havia produït d’intent de compra dels medicaments per obtenir la informació relativa als fets. La descripció facilitada pel personal del comerç va permetre la ràpida identificació de les persones implicades en el cas en les proximitats d’una altra farmàcia de la ciutat. Les tasques de cerca i localització dels presumptes autors dels fets es va realitzar conjuntament amb agents dels Mossos d’Esquadra.

Els agents de policia van escorcollar el vehicle en el que viatjaven les persones i van decomissar un total de 17 receptes falsificades, 3 caixes de medicament (Rivotril), diners en efectiu i una navalla de tipus papallona. Seguidament, els agents van traslladar les persones a les dependències policials i van procedir juntament amb els Mossos d’Esquadra a l’obertura de diligències penals per un presumpte delicte de falsificació documental relatiu a la tinença de receptes falses. També es va tramitar una denuncia administrativa per una infracció greu de la Llei Orgànica de Seguretat Ciutadana per la possessió d’arma blanca, la navalla tipus papallona. Tanmateix, la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra també estan portant a terme les diligències corresponents.

Els cossos de seguretat han destacat la importància de la col·laboració ciutadana a l’hora de facilitar la informació que ha permès la intervenció en el cas.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga