Inici

Berga obre la sol·licitud per ocupar la via pública durant la diada de Sant Jordi de 2020

Diada Sant Jordi 2019
Ampliar en una finestra emergent Diada de Sant Jordi 2019, a Berga
Data de publicació: 03.03.20

L’Ajuntament de Berga ha obert el termini per sol·licitar l’ocupació de la via pública durant la celebració de la festa de Sant Jordi de 2020. Les persones o entitats interessades en disposar d’una parada o estand per vendre roses o llibres al carrer durant la diada d’enguany, podran tramitar les peticions mitjançant la presentació d’una instància específica fins al 31 de març.

Autorització específica per a l’activitat

La instal·lació d’una parada de venda de productes relacionats amb la festivitat de Sant Jordi requereix una autorització específica anomenada ‘Llicència d’ocupació de la via pública per a llocs de venda eventuals’. El document està disponible a l’apartat ‘Tràmits i gestions’ del web municipal. En la sol·licitud de l’espai caldrà indicar el tipus de parada que es vol muntar, és a dir, si es vol destinar a la venda de llibres, roses, ambdós productes o altres articles relacionats amb la diada. Tanmateix, serà necessari especificar la ubicació i la mida de l’estand, així com l’horari d’ocupació de l’espai en qüestió. A més, serà imprescindible adjuntar la carta d’autoliquidació tributària que és el document que acredita que s’ha abonat la taxa corresponent per portar a terme l’activitat.

Tramitació presencial o electrònica

En compliment de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones jurídiques i les entitats sense ànim de lucre han de realitzar la sol·licitud de forma telemàtica, mentre que les persones físiques poden tramitar-ho online o presencialment, a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a l’Ajuntament de Berga (Plaça de Sant Pere, 1). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i el dilluns de 5 a 7 de la tarda.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga