Inici

Afectacions de trànsit els dies, 22, 23 i 24 de setembre amb motiu de la Fira de Santa Tecla

Foto trànsit Santa Tecla 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 22.09.17
Des de l’Ajuntament de Berga s’informa a la ciutadania que la celebració de la Fira de Santa Tecla prevista pel cap de setmana del 23 i 24 de setembre comportarà algunes alteracions de la circulació de trànsit a la zona del passeig de la Indústria. Les afectacions es produiran a la plaça Viladomat des de les 4 de la tarda d’avui divendres, 22 de setembre, fins a la mitjanit de dilluns, dia 25 de setembre. També hi haurà alteracions a la resta del recinte firal des de dissabte fins dilluns.

El recinte firal s’ubicarà al passeig de la Indústria i ocuparà tot l’espai que hi ha entre la Plaça Viladomat i la rotonda del CAP Berguedà. Per tant, es prohibirà l’accés i l’estacionament de vehicles en tot el tram esmentat, des de les 6 del matí de dissabte fins a les 11 de la nit de diumenge, dia 24 de setembre. Això també implica la impossibilitat d’accedir al passeig de la Indústria a través del carrer Lluís Millet i l’avinguda del Canal Industrial. En canvi, els cotxes sí que podran circular per la part superior del Vall fent ús de la carretera de Ribes en direcció a la Ronda Moreta.

D’altra banda, la realització de la Fira de Santa Tecla també implicarà el canvi d’ubicació del mercat setmanal del dissabte. En aquest cas, les parades ocuparan l’espai del passeig Vila de Casserres, des de rotonda de l’ambulatori fins a la plaça de Gernika. Pel que fa al trànsit, aquesta via estarà tallada en sentit dret de la circulació, en direcció a la rotonda de l’ambulatori fins al parc dels bombers, així com el carrer Mestre Pedret des del carrer Pere II fins passeig de la Indústria. A més, no es permetrà l’aparcament de vehicles durant les hores de desenvolupament del mercat, és a dir, des de les 3 del matí fins a les 4 de la tarda del dissabte.

Per últim, els vehicles que accedeixin a la ciutat per l’entrada Berga Centre, podran circular des de la plaça de Gernika fins a l’encreuament del passeig Vila de Casserres amb el carrer Quim Serra. Aquesta via romandrà oberta durant tots els dies, inclòs el dissabte dia 23, tot i que en aquest lloc hi haurà ubicat el mercat setmanal, des de les 3 del matí fins a les 4 de la tarda. Tot i això, no es podrà estacionar en aquesta zona.

Finalment, cal esmentar que totes les afectacions de trànsit estaran degudament senyalitzades i també es recomana als conductors que segueixin les indicacions dels agents de mobilitat.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga