Inici

Alteracions de trànsit els dies 6, 7 i 8 d’octubre amb motiu de la festa del carrer del Roser

Foto Carrer del Roser
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 05.10.17
Des de l’Ajuntament de Berga s’informa als veïns i veïnes de la ciutat que la celebració de la festa del carrer del Roser prevista pel cap de setmana del 7 i 8 d’octubre comportarà diverses alteracions de trànsit en aquesta zona de la ciutat.

Carrer del Roser, des de la plaça de la Creu fins al carrer Cervantes:

D’una banda, es prohibirà l’estacionament de vehicles des de les 3 de la tarda fins a les 9 del vespre del dissabte, 7 d’octubre. D’altra banda, es tallarà aquesta via d’accés, de manera que els vehicles provinents de la Ronda de Queralt i el passeig de la Pau, no podran accedir al carrer del Roser des de la plaça de la Creu, des de les 4 de la tarda fins a les 9 del vespre del mateix dissabte.

Carrer del Roser, des del carrer Cervantes fins a la carretera de St. Fruitós:

En aquest cas, s’estableix la prohibició d’estacionar en aquest tram de la via des de les 7 del matí del divendres, 6 d’octubre, fins a les 12 del migdia del dilluns, 9 d’octubre. A més, tampoc es permetrà el trànsit rodat de vehicles i l’accés romandrà tallat, des de les 4 de la tarda del 7 d’octubre a les 6 del matí del 8 d’octubre.

Carrer del Roser, des de la carretera de St. Fruitós fins al carrer Rasa del Canyet:

Els conductors no podran aparcar els seus vehicles al lateral esquerra de la calçada, ja que s’instal·larà l’escenari que acollirà diverses activitats durant la festa. Aquesta prohibició serà efectiva des de les 7 del matí del divendres, 6 d’octubre, fins a les 12 del migdia del dilluns, 9 d’octubre. A més, tampoc es podrà aparcar a la banda dreta de la mateixa via des de les 3 de la tarda de dissabte fins a les 6 del matí de diumenge. Tanmateix, es tallarà l’accés dels vehicles en aquest encreuament des de les 4 de la tarda del 7 d’octubre fins a les 6 del matí del 8 d’octubre.

Altres afectacions de trànsit localitzades a la zona del carrer del Roser:

El tall de la circulació de vehicles al carrer del Roser també comportarà alteracions en els carrers adjacents, des de les 4 de la tarda del 7 d’octubre fins a les 6 del matí del 8 d’octubre. Concretament, el carrer Fra Frederic estarà tallat al trànsit en el tram que va des del carrer del Roser fins al carrer Doctor Fleming. A més, també s’invertirà el sentit de la circulació del carrer Doctor Fleming per tal que els cotxes puguin accedir al carrer Rasa del Canyet. Així mateix, no es podrà accedir al carrer del Roser des de la carretera de Sant Fruitós, ja que la calçada estarà tallada en el tram que connecta amb la Gran Via.

Per últim, el carrer Cervantes restarà obert a la circulació i això inclou la cruïlla amb el carrer del Roser per tal de facilitar l’accés dels vehicles al passeig de les Estaselles.

Finalment, cal esmentar que totes les afectacions de trànsit estaran degudament senyalitzades i també es recomana als conductors que segueixin les indicacions dels agents de mobilitat.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga