Inici

Berga iniciarà les obres de millora dels passos de vianants de la zona de Santa Eulàlia la setmana vinent

Foto passos de vianants Santa Eulàlia 2018
Ampliar en una finestra emergent Passos de vianants de la zona de Sta. Eulàlia on es farà l'adequació
Data de publicació: 09.03.18
L’Ajuntament de Berga iniciarà la propera setmana les obres de millora de diversos passos de vianants situats al barri de Santa Eulàlia per facilitar la circulació de les persones amb mobilitat reduïda que transiten per la via pública. Es tracta d’una sèrie d’intervencions que donen continuïtat als treballs d’adequació dels passos de vianants que es van fer al llarg de l’any passat en altres punts de la ciutat a través de l’empresa municipal BRG Serveis.

Les obres consistiran en la construcció de rampes de vianants a la cruïlla situada entre el carrer de Santa Eulàlia i el carrer Mestre de Pedret, a l’alçada entre el concessionari de vehicles Massana Motor i l’empresa de materials de construcció Novellas. Això millorarà l’accessibilitat d’aquests passos de vianants per a les persones amb mobilitat reduïda i limitació visual.

També es preveu actuar en diferents espais de la mateixa zona per tal d’adaptar alguns dels passos de vianants existents. Concretament, s’adequaran els passos més pròxims a la parada del bus urbà de Santa Eulàlia. En aquest cas, les tasques consistiran en col·locar els elements necessaris per a què les persones amb limitació visual i mobilitat reduïda puguin fer-ne ús.

Les obres d’adequació dels passos de vianants tenen un pressupost de 20.517,47€ i es finançaran amb fons propis de l’empresa municipal BRG Serveis. Els treballs seran executats per l’empresa adjudicatària CAOPSA, S.L. i tindran una durada aproximada de dos mesos.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga