Inici

Berga celebra la festivitat de Sant Pere de Madrona amb una revetlla i activitats a l’entorn de l’església romànica del s. XIII

Cartell Sant Pere de Madrona 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 27.06.17
El 29 de juny és Sant Pere i per a celebrar-ho, Berga organitza la festa de Sant Pere de Madrona amb dos dies d’activitats al temple romànic aixecat durant la primera meitat del segle XIII, a l’indret on abans s’enlairava l’antic Castell de Madrona.

Enguany, els actes de la festa de Sant Pere començaran el dimecres, 28 de juny, amb la realització d’una revetlla. L’activitat consistirà en la pujada a peu fins a l’església de Sant Pere de Madrona des de la Casa de Fumanya. La sortida es farà a 2/4 de 9 del vespre i es recomana als participants portar entrepà, beure, llum frontal o lot i calçat còmode i adequat per a completar l’ascens i el descens al temple.

Els actes acabaran el diumenge, 2 de juliol, amb una missa en honor a Sant Pere a partir de les 11 del matí. Durant l’ofici es farà la cantada dels goigs de Sant Pere de Madrona i en sortir de la missa, es procedirà al repartiment dels rams d’espígol i de les claus de Sant Pere. Les priores d’aquesta edició de la festa seran: Queralt Pedrol, Núria Puga i Núria Simon.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga