Inici

La festa dels Cristòfols celebra una nova edició a Berga per a reconèixer els professionals de l’automoció

Imatge Festa dels Cristòfols 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 06.07.17
Berga acollirà una nova edició de la festa dels Cristòfols. Es tracta d’una celebració en honor al patró del sector de l’automoció, que es farà el proper dissabte, 8 de juliol, per a reconèixer la tasca de persones vinculades a un sector en ràpida i constant evolució. El Montepio de Conductors de Manresa i Berga i la comissió de la Junta dels Cristòfols amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga han organitzat una jornada d’activitats que començarà a les 7 de la tarda amb el lliurament dels volants d’or i de plata a la sala de sessions del consistori berguedà. A la mateixa hora, la companyia Pedalí oferirà un espectacle infantil al passeig de la Pau per amenitzar la tarda als menuts.

D’altra banda, a les 8 es farà una concentració de bicicletes, turismes i camions a la Rasa dels Molins, per a iniciar una desfilada de vehicles precedida per la Cobla Lluïsos de Taradell. L’itinerari de la caravana recorrerà el carrer Pere III, el passeig de la Pau, la plaça de la Creu, la Ronda Moreta, el passeig de la Indústria, el carrer Lluís Millet i el carrer Gran Via fins arribar de nou al passeig de la Pau, on es realitzarà la benedicció dels vehicles. A més, les pubilles s’encarregaran de repartir els tradicionals rams d’espígol.

La festa dels Cristòfols finalitzarà amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell, que es farà a les 10 de la nit a la plaça Viladomat.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga