Inici

La recollida Porta a Porta a Berga tindrā canvis durant La Patum de 2019

Mapa Porta a Porta Patum 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.05.19
Del 19 al 23 de juny, la recollida porta a porta no es realitzarā a alguns carrers de Berga i es colˇlocaran illes de contenidors provisionals. La zona on no es realitzarā la recollida porta a porta serā als carrers on hi ha els principals actes de La Patum i voltants.

La primera mesura és traslladar la recollida de la fracciķ resta del dimecres 19 al dilluns 17 a TOTA la ciutat. Per tant, dimecres de Patum – dia en quč habitualment es recull la resta, a Berga – no hi haurā recollida porta a porta a cap punt de la ciutat.

El veīnatge de la zona Patum, no tindrā recollida porta a porta els dies centrals de la festa. La recollida d’orgānica i envasos que s’hauria de fer el dijous 20 i el diumenge 23 no es farā. Per poder llenįar la brossa s’habiliten una vintena d’illes de contenidors repartides en diversos punts. En la meitat d’aquestes illes, hi haurā contenidors amb 4 fraccions: resta, orgānica, envasos i paper/cartrķ. A l’altra meitat d’illes, només hi haurā contenidors de resta i orgānica. Els contenidors de vidre continuaran en els punts on es troben habitualment. Totes aquestes illes de contenidors es retiraran el dilluns, 24 de juny, i la recollida porta a porta reprendrā el seu ritme habitual el dimarts, 25 de juny.

Pel quč fa a la recollida comercial, dissabte 22, es farā la recollida d’orgānica i paper/cartrķ com es fa habitualment els dissabtes, a partir de les 2 del migdia. S’avanįarā al māxim la recollida de la Plaįa Sant Pere i voltants per no coincidir amb l’inici del passacarrers.

Consulta el mapa de la zona exclosa del sistema de recollida de residus porta a porta durant La Patum de 2019 en aquest enllaį.

Nova ubicaciķ de l’Oficina d’atenciķ al públic

Durant el mes de juny, l’Oficina d’atenciķ al públic de Berga es traslladarā dels baixos de l’Ajuntament al Telecentre (C/ Sardana, 24). La ciutadania es pot dirigir a l’oficina del Carrer Sardana per resoldre incidčncies o anar a recollir bosses. Els horaris continuen sent els mateixos que fins ara: dilluns i divendres de 10 a 1 i dimecres de 4 a 7 de la tarda. El Consell Comarcal fa dies que ha incrementat el personal de l’oficina de manera que s’han resolt les cues i temps d’espera que hi havia hagut setmanes enrere. També s’ha ampliat la dotaciķ d’entrega de paquets de bosses d’orgānica.

També cal destacar que, durant la setmana de Patum, l’oficina obrirā en el seu horari habitual.


Documentaciķ


Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga