Inici

‘Art Major’ omple els aparadors del carrer Major amb obres dels pintors del grup ‘Verdaguer7’

Logotip Art Major
Ampliar en una finestra emergent Logotip Art Major
Data de publicació: 04.04.17
El Grup de Pintors ‘Verdaguer 7’ protagonitza la nova exposició de la mostra ‘Art Major’ que es podrà veure del 5 al 25 d’abril en els diferents locals que formen part del circuit expositiu del projecte. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i que compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona per a fomentar la dinamització i la continuïtat d’un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. ‘Art Major’ és una exposició rotatòria d’obres d’art als aparadors dels locals buits del carrer Major (carrer dels Àngels, 5 i 11; placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i carrer de la Ciutat, 28) oberta a totes les persones interessades en exposar les seves obres i treballs de qualsevol disciplina artística: escultura, dibuix, fotografia, pintura...

En aquesta ocasió, l’exposició del mes d’abril consta d’una sèrie d’obres realitzades per una dotzena de membres del Grup de Pintors ‘Verdaguer7’. Els vianants que recorrin els espais d’exposició podran veure obres realitzades emprant diferents tècniques pictòriques com per exemple el pastel o la pintura acrílica sobre tela o fusta, entre d’altres. Els artistes que participen en la mostra són: Amàlia Vila, Carme Santacreu, Pep Palleco, Teia, Puigbusquets, Pep Baraut, Jaume Cardona, Mercè Freixa, Joana Adrubau, Eva Garcia, Jordi Alberich i Joan Ferrer.

‘Verdaguer 7’ és un grup que va néixer a Berga durant els anys 80 per a fomentar l’aprenentatge i la difusió de les arts plàstiques i, en especial, de la pintura. L’artista berguedà, Joan Ferrer, va impulsar la creació de l’entitat com a forma de divulgació de l’art.

Per a donar continuïtat al projecte ‘Art Major’ el consistori berguedà fa una crida als particulars que disposen de locals buits per a què, si hi estan interessats, es posin en contacte amb l’Ajuntament de Berga per tal de convertir-se en expositors en properes edicions.

Per a més informació sobre l’exposició dels artistes del Grup ‘Verdaguer 7’ podeu consultar aquest enllaç web.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga