Inici

Alteracions del trànsit amb motiu de la Fira de Maig, del 29 d’abril a l’1 de maig

Data de publicació: 26.04.17
Des de l’Ajuntament de Berga s’informa que la celebració de la Fira de Maig de Berga comportarà diverses alteracions del trànsit a causa de l’ampliació de la zona de vianants del recinte firal, el qual, provocarà la prohibició de la circulació i l’estacionament de vehicles a la plaça Viladomat i a tot el passeig de la Indústria, fins al passeig Vila de Casserres. Les alteracions, però, també es produiran en altres zones pròximes a l’espai firal.

Dissabte, 29 d’abril:

El mercat setmanal s’ubicarà entre el tram final del passeig de la Indústria i el passeig Vila de Casserres, és a dir, des de l’ambulatori fins a la plaça de Gernika. A més, també es prohibirà l’estacionament de vehicles en tot aquest tram, però es mantindrà oberta la circulació del carril dret, des de la plaça de Gernika fins a la rotonda de l’ambulatori.


Diumenge, 30 d’abril i dilluns, 1 de maig:

- Plaça Viladomat i passeig de la Indústria: el trànsit romandrà tallat i l’estacionament de vehicles estarà prohibit en aquesta zona.

- Plaça Cim d’Estela: no es podrà circular ni estacionar en aquesta zona, però sí que es permetrà l’accés de forma excepcional als garatges i a l’Hotel Ciutat de Berga.

- Avinguda del Canal Industrial: el trànsit estarà tallat en sentit ascendent i descendent fins a l’encreuament de l’avinguda amb el carrer Gran Via. A més, tampoc es permetrà l’estacionament de vehicles, ja que aquesta zona estarà reservada per als vehicles dels expositors de la fira.

- Carrer Quim Serra: només es permetrà la circulació en vehicles en sentit ascendent, des de la rotonda de l’ambulatori fins a la rotonda de la benzinera Pedrafosca. Tanmateix, es mantindrà la prohibició d’estacionar en aquesta zona.

- Carrer Lluís Millet: la circulació de cotxes estarà prohibida des de la cruïlla del carrer Gran Via fins al passeig de la Indústria.

Les alteracions esmentades anteriorment es portaran a terme des de les 7 del matí del 30 d’abril fins a les 9 del vespre de l’1 de maig.


Dilluns, 1 de maig:

Amb motiu de la celebració de la trobada de cotxes d’època (Pl. Sant Pere), de l’exhibició de castells (Pl. Dr. Saló) i de l’audició de sardanes (Pl. St. Pere) no es permetrà la circulació de vehicles pel carrer Balmes, des de les 9 del matí fins a les 8 de la tarda.

Per últim, cal destacar que tant els talls de circulació com les prohibicions d’estacionament comptaran amb la senyalització corresponent per tal d’informar als conductors i als vianants adequadament.

Pots consultar el plànol de circulació de la Fira de Maig 2017 aquí.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga