Inici

La regidora de Drets Socials i Salut Pública deixa l’Ajuntament de Berga per qüestions personals

Anna Alsina renúncia 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.05.17
Aquest matí la regidora de Drets Socials i Salut Pública de l’Ajuntament de Berga, Anna Alsina, ha presentat la renúncia a la seva acta de regidora, tal i com ja havia acordat amb la resta de l’equip de govern. La decisió d’Alsina passa per la voluntat de compaginar la militància amb altres projectes personals i seguir treballant per l’Esquerra Independentista des d’una altra perspectiva.

Així ho explica ella mateixa en una carta que es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Berga i que ha volgut fer extensiva a la resta de la ciutadania, en la qual destaca el suport dels companys i companyes, la bona predisposició de totes les persones amb les qui ha tingut oportunitat de treballar i agraeix l’aprenentatge que li ha permès aquest càrrec, que ocupa des de l’inici de la legislatura, el juny de 2015.

La renúncia a l’acta de regidora s’ha presentat formalment aquest migdia i es farà efectiva un cop se’n doni compte demà dijous al Ple de la Corporació, passant d’aquesta manera a dependre de la Junta Electoral i a l’espera que aquesta faci arribar la credencial corresponent per tal que el nou regidor entrant pugui prendre possessió i es pugui fer la redistribució del nou cartipàs. En aquest cas es preveu que la persona a substituir la regidora sortint sigui el següent de la llista, Ivan Sanchez, pendent de la redefinició també si cal, del nou cartipàs.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga