Inici

L’Ajuntament de Berga i BRG intensifiquen els treballs per a millorar l’accessibilitat dels passos de vianants de la ciutat

imatge passos de vianants maig 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 29.05.17
L’Ajuntament de Berga i l’empresa municipal de serveis BRG continuen les tasques d’adequació dels passos de vianants per a facilitar la circulació de les persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d’una sèrie d’intervencions que donen continuïtat a les actuacions que s’han portat a terme al llarg d’aquest any en alguns punts de la ciutat.

D’una banda, els membres de la Brigada Municipal han treballat en l’adequació dels passos de vianants de l’entorn de la residència Sant Bernabé durant les darreres setmanes. Concretament, s’han adequat els passos dels carrers Comte Oliba, Sardana i Gran Via. D’aquesta manera es completa la intervenció que es va iniciar a finals de l’any passat a la zona posterior de la residència i que va comportar l’adaptació dels passos de vianants situats a la carretera de Solsona i el carrer Bruc.

D’altra banda, aquest dilluns s’iniciaran les obres de construcció de diverses rampes de vianants a la zona del passeig de la Indústria i el passeig Vila de Casserres, a càrrec de l’empresa municipal de serveis BRG. Una de les intervencions es portarà a terme als encreuaments del passeig de la Indústria amb els carrers Mestre de Pedret i Ferran Agulló. Els treballs consistiran en l’ampliació de la vorera per tal de reduir el recorregut que els vianants han d’efectuar per la calçada amb l’objectiu de millorar-ne la visibilitat i la seguretat. A més, també es millorarà l’accessibilitat d’aquests passos de vianants per a les persones amb mobilitat reduïda i limitació visual. Tanmateix, els passos de vianants situats a la cruïlla del passeig Vila de Casserres amb el carrer Marià Obiols s’adequaran per a les persones amb visibilitat limitada.

Finalment, es preveu que les obres tinguin una durada estimada de dos mesos.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga