Inici

Arrenca una nova edició del projecte ‘Dones Actives’ per a promoure les relacions socials entre les dones berguedanes

Cartell Dones Actives 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 05.06.17
El Servei d’Informació i d’Atenció a la Dona i l’àrea de Polítiques Migratòries del Consell Comarcal del Berguedà impulsen una nova edició del projecte ‘Dones Actives’. Es tracta d’una iniciativa que pretén fomentar la cohesió social de les dones del municipi a través d’activitats lúdiques i culturals. Per aconseguir-ho, s’han programat sortides i tallers gratuïts tots els dimarts, des d’avui i fins al 25 de juliol. Durant aquest període, es realitzaran sis passejades culturals amb l’objectiu d’incentivar la pràctica de l’activitat física i el coneixement de l’entorn del municipi, mitjançant l’intercanvi i el foment de les relacions socials entre dones.

D’altra banda, durant els últims dimarts dels mesos de juny i de juliol, es portaran a terme una sèrie de tallers que permetran a les participants compartir experiències viscudes que resultin significatives i útils per a la resta de dones. El primer taller anomenat ‘La casa animada’ es va realitzar amb èxit el passat 30 de maig, i va ser promogut per la Diputació de Barcelona.

Les places per a participar en aquest projecte són limitades ja que les activitats es realitzen amb grups reduïts per a facilitar l’intercanvi relacional i vivencial de les usuàries. Les dones interessades en formar part d’aquesta iniciativa hauran d’adreçar-se a l’àrea Social – SIAD de l’Ajuntament de Berga, situada a l’edifici de Serveis Socials del carrer Balmes, número 3. Un cop allà, caldrà formalitzar la inscripció per a participar en les activitats d’aquest projecte que vol contribuir a crear una xarxa d’espais en clau femenina per a potenciar la interculturalitat i la cohesió social de les dones berguedanes.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga