Inici

La festa dels Cristōfols celebra una nova ediciķ a Berga per a recončixer els professionals de l’automociķ

Imatge Festa dels Cristōfols 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 06.07.17
Berga acollirā una nova ediciķ de la festa dels Cristōfols. Es tracta d’una celebraciķ en honor al patrķ del sector de l’automociķ, que es farā el proper dissabte, 8 de juliol, per a recončixer la tasca de persones vinculades a un sector en rāpida i constant evoluciķ. El Montepio de Conductors de Manresa i Berga i la comissiķ de la Junta dels Cristōfols amb la colˇlaboraciķ de l’Ajuntament de Berga han organitzat una jornada d’activitats que comenįarā a les 7 de la tarda amb el lliurament dels volants d’or i de plata a la sala de sessions del consistori berguedā. A la mateixa hora, la companyia Pedalí oferirā un espectacle infantil al passeig de la Pau per amenitzar la tarda als menuts.

D’altra banda, a les 8 es farā una concentraciķ de bicicletes, turismes i camions a la Rasa dels Molins, per a iniciar una desfilada de vehicles precedida per la Cobla Lluīsos de Taradell. L’itinerari de la caravana recorrerā el carrer Pere III, el passeig de la Pau, la plaįa de la Creu, la Ronda Moreta, el passeig de la Indústria, el carrer Lluís Millet i el carrer Gran Via fins arribar de nou al passeig de la Pau, on es realitzarā la benedicciķ dels vehicles. A més, les pubilles s’encarregaran de repartir els tradicionals rams d’espígol.

La festa dels Cristōfols finalitzarā amb una audiciķ de sardanes a cārrec de la Cobla Lluīsos de Taradell, que es farā a les 10 de la nit a la plaįa Viladomat.

Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga