Inici

El projecte ‘Dones Actives’ tanca el semestre amb un taller sobre comunicació i relacions interpersonals

Cartell Taller Dones Actives Juliol 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 19.07.17
El Servei d’Informació i d’Atenció a la Dona i l’àrea de Polítiques Migratòries del Consell Comarcal del Berguedà clouen les activitats d’estiu del projecte ‘Dones Actives’ amb un taller dedicat a la comunicació i a les relacions interpersonals.

Durant el primer quadrimestre de l’any, s’han realitzat passejades culturals per a promoure l’activitat física i el coneixement de l’entorn del municipi a través de l’intercanvi i el foment de les relacions socials entre dones berguedanes de diferents nacionalitats, edats i cultures. Es tracta d’un projecte que té l’objectiu de contribuir a crear una xarxa d’espais en clau femenina per a impulsar la interculturalitat i la cohesió social de les dones. En total, s’han fet set caminades culturals organitzades amb la col·laboració d’Òmnium Cultural i l’Oficina de Turisme de Berga. En concret, les participants han pogut recórrer el casc antic de la ciutat, han realitzat una passejada pel Parc del Lledó, s’han endinsat en la poesia d’Aurora Bertrana, han visitat els racons més amagats del Santuari de Queralt i han aprofundit el seu coneixement en personatges històrics com Guillem de Berguedà.

El projecte ‘Dones Actives’ finalitzarà el primer semestre de l’any amb l’organització d’un taller anomenat ‘Comunicació i Relacions Interpersonals’, que es farà el proper dimarts, 25 de juliol, a les 10 del matí a la sala polivalent de l’Hotel d’Entitats (antic Centre Cívic) de Berga. Les places per a participar-hi són limitades i serà necessari formalitzar la inscripció a través de l’àrea social – SIAD de l’Ajuntament de Berga, situada a l’edifici de Serveis Socials del carrer Balmes, número 3, o escrivint un correu electrònic a l’adreça següent: puntdona@ajberga.cat. El termini d’inscripció finalitzarà el dilluns, 24 de juliol.

La iniciativa ‘Dones Actives’ es reprendrà el proper mes de setembre amb la programació de noves activitats adreçades a les dones berguedanes.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga